pietricica turism

Bradu Borca a depăşit duminică, 15 octombrie, formaţia Steel Man Târgu Neamţ, în deplasare, cu scorul de 3-1 (0-1). Pentru echipa de pe Valea Muntelui au marcat Gavril (2) și Gorovei. Partida a contat pentru etapa a opta a Ligii a IV-a şi a marcat revenirea formaţiei Bradu Borca între primele patru echipe ale judeţenei nemţene.

“Steel Man este o formaţie care, după părerea mea, este peste multe echipe din clasament, dar care nu a rezistat astăzi decât o repriză. Mă așteptam să ne pună probleme, ceea ce s-a și întâmplat, dar toate echipele întâlnite de noi până acum aproape că s-au autodepăşit și le felicit pentru acest lucru! Ca de obicei sau mai degrabă mai mult ca oricând, Gavril Nuţu a făcut de toate în acest meci marcând și primele două goluri pentru noi, însă remarc și atitudinea mult mai profesionistă a echipei, în prim plan punându-i pe Gorovei, Aramă și Dumitru. Mai avem două meciuri din tur după care, în funcție de rezultate, se va hotărî viitorul în ceea ce privește obiectivul echipei din Borca”, a declarat antrenorul Florin Pintilii (Bradu Borca).

CLASAMENT

4Bradu Borca750220-1415+6

Bradu Borca a utilizat următoarea formulă de echipă: Iftimie – Moisii, Dumitru, Nemerincu, Mosneguţu – Severin, V. Aramă, Gavril, Guru – Gorovei, Dodan. Au intrat pe parcurs: Canciuc, C. Aramă, Vatavu şi Grigoraș.

Bradu Borca va mai disputa două partide anul acesta, ambele “acasă”: cu Voinţa Ion Creangă (22.10) şi restanţa cu Cimentul Bicaz (29.10). (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Bradu Borca Facebook)