Bradu Borca a câştigat, duminică, 8 octombrie, cu scorul de 6-1 (2-1), partida cu fosta colegă de play-off, Moldova Cordun, din cadrul etapei a şaptea a Ligii a IV-a. Pentru formaţia de pe Valea Muntelui au marcat: Severin, Gorovei (2), Vadim Aramă, Moisii și Dodan. Antrenorul de la Bradu Borca se declară mulţumit de rezultat, dar cel mai mult i-a convenit egalul de la Poiana Teiului.

„Meci important pentru noi, deoarece orice punct pierdut ne îndepărtează de obiectiv. Băieții mei înţeleg însă din ce în ce mai bine lucrul acesta şi ceea ce doresc de la ei. Ca de obicei, Gavril Nuţu a tras echipa după el și, chiar dacă oaspeții ne-au pus probleme în debut, deschizând scorul, am reușit să revenim rapid, astfel că respirăm în continuare! Ne convine de minune rezultatul de la Poiana Teiului și se confirmă cele spuse de mine că echipa de la Piatra Neamţ se va încurca în deplasare, deci șansele la titlu există și pentru alte echipe decât cea care se vedea la început detașată în câștigătoare!”, a precizat Florin Pintilii.

Pentru Bradu Borca au evoluat: Iftimie – Canciuc, Lupu, Dumitru, Moşneguţu – Vadim Aramă, Moisii, Gorovei, Severin – Gavril, Nemerincu. Au intrat după pauză: Dodan, Chiril Aramă și Vătavu.

CLASAMENT

5AS Bradu Borca640217-1312+3

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: Bradu Borca Facebook)

Articolul precedentFemeie necunoscută găsită înghețată pe un câmp
Articolul următorANI: Fostul primar de Dochia găsit incompatibil
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.