Ozana Târgu Neamţ joacă duminică, 16 septembrie, de la ora 11:00, pe stadionul „Cetatea”, împotriva Energiei Pângăraţi. Partida contează pentru etapa a doua a Ligii a IV-a.

„E posibil să avem un meci foarte greu. Presiunea este la noi, jucăm şi acasă, deci suntem obligaţi să câştigăm. Ei vin să joace mai mult un fotbal de plăcere, deoarece am auzit că nu au prime. Trebuie să recunoaştem că jocul nostru încă nu se leagă cum ne-am dori. În plus, suntem mai mult o echipă de contra-atac şi nu cred că vom avea duminică prea des prilejul de a aborda acest procedeu”, a declarat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

Pentru noi campionatul va începe cu adevărat în etapa a patra, când vom juca cu Cordunul acasă. Până atunci vom întâlni principalele trei candidate la primul loc în Liga a IV-a. Chiar dacă cei de la Târgu Neamţ au pierdut fără drept de apel etapa trecută, ştim că au echipă bună, bazată pe multe individualităţi şi că încă le lipseşte omogenitatea. Mergem să ne jucăm şansa şi să căutăm echipa ideală de start, mai ales după ultimele două plecări ce ne-au dat peste cap multe din planurile iniţiale cu care am pornit la drum în meciurile amicale de pregătire ale sezonului actual, a precizat Bogdan Radu, antrenor-jucător la Energia Pângăraţi. Etapa de duminică mai cuprinde şi meciurile: Bradu Borca-Victoria Horia şi Speranţa Răuceşti-Moldova Cordun.

CLASAMENT

1Speranţa Răuceşti11004-03+3
2Bradu Borca11004-13+3
3Victoria Horia11002-13+3
4Moldova Cordun10011-20-3
5Ozana Târgu Neamţ10011-40-3
6Energia Pângăraţi10010-40-3

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS)

Articolul precedentBICAZ: Noaptea Bibliotecilor pe 28 septembrie 2018
Articolul următorBărbat găsit înecat în Cracău, la Girov
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.