Ozana Târgu Neamţ şi Bradu Borca au încheiat la egalitate meciul disputat duminică, 17 martie, în etapa a XI-a a Ligii a IV-a. Scorul consemnat la finalul celor 90 de minute a fost 1-1 (1-0), prin golurile marcate de Patrichi (43)/Talpan (90). Oficialii echipei gazdă explică că accidentarea a doi jucători importanţi le-a dat peste cap toate planurile tactice stabilite înainte de meci.

Victor-Andrei ISACHE (în roşu) la banca de rezerve a Ozanei Târgu Neamţ

„Jocul nu a fost unul plăcut ochiului. Probabil a fost de vină încărcătura datorată faptului că eram la 3 puncte în urma lor în clasament. Ei mi s-au părut mulţumiţi cu punctul luat. Trebuie să remarcăm că am avut două accidentări care ne-au dat peste cap toate planurile tactice. Este vorba de Marin, fundaşul nostru de bază, şi de Mădălin Popa. Am avut o primă repriză destul de bună, nu însă la nivelul cu care am obişnuit în meciurile amicale. Repriza a doua, în schimb, a fost una modestă, iar pe final jucătorii şi-au pierdut suflul. Pe acest fond, la o greşeală colectivă, ei ne-au surprins şi au marcat golul egalizator. Vreau să mulţumesc suporterilor prezenţi la meci. De 15 ani nu a mai fost atâta lume la un meci pe stadionul «Cetatea». În acest fel, s-a creat o emulaţie. Sper să aducem şi bucurii suporterilor prin victorii în meciurile următoare. Felicit şi echipa oaspete. Şi noi, şi ei am dovedit o dăruire exemplară”, a declarat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

Florin PINTILII (cu faţa) discută cu asistentul Cosmin CERCEL

„Presiunea punctelor puse în joc s-a simțit în desfășurarea partidei, astfel încât spectacolul nu a fost de cel mai înalt nivel. Nici nu am prins o zi prea bună, însă nici adversarii nu s-au ridicat la un nivel mai bun decât noi. Consider rezultatul echitabil. Nu știu dacă la golul lor mingea a intrat cu totul în poarta noastră, dar cum nu avem «VAR» (video assistant referee – n.r.), dăm crezare arbitrilor. M-a impresionat susținerea fanilor veniţi de la Borca în număr foarte mare cărora le mulțumim și le promitem să le aducem satisfacție în continuare. Asta chiar dacă acum ne doream cu toţii o victorie”, a declarat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

TALPAN (Bradu Borca) pregăteşte şutul care a adus un punct echipei sale

CLASAMENT

1BRADU BORCA1182155-2026
2Speranţa Răuceşti1180344-1924
3Ozana Târgu Neamţ1172230-1523
4Victoria Horia1142523-2714
5Moldova Cordun1120926-439
6Energia Pângăraţi1100118-620

Etapa a XII-a programează duminică, 24 martie, de la ora 11:00, partidele: Bradu Borca-Victoria Horia, Speranţa Răuceşti-Moldova Cordun şi Ozana Târgu Neamţ-Energia Pângăraţi. (M. CONSTANTINESCU)

 

Articolul precedentPolițiștii au prins 381 de șoferi care nu purtau centură, dar au amendat 1.430
Articolul următorLIGA ELITELOR Scoruri favorabile pentru juniorii CSM Ceahlăul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.