Mijlocaşul Andrei Întuneric (tricou galben-albastru) a suferit o accidentare gravă în timpul reprizei secunde a meciului Speranţa Răuceşti-Bradu Borca, de duminică, 12 mai.

L4 O nouă accidentare readuce în atenţie necesitatea prezenţei ambulanţei la meciuri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma unui duel aerian, jucătorul a primit un cot în figură şi s-a prăbuşit pe teren, fără suflare.

L4 O nouă accidentare readuce în atenţie necesitatea prezenţei ambulanţei la meciuri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAndrei Întuneric a rămas câteva minute bune întins pe teren, primind îngrijiri medicale din partea asistentei prezente la meci, dar producând îngrijorare tuturor celor aflaţi la meci.

L4 O nouă accidentare readuce în atenţie necesitatea prezenţei ambulanţei la meciuri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAntrenorul Speranţei Răuceşti consideră că prezenţa ambulanţelor la meciurile din „fotbalul mic” ar fi absolut necesară:

„Mesagerul de Neamţ” a abordat acest subiect şi în urmă cu aproximativ un an, când s-a produs o accidentare gravă (doi jucători s-au lovit cap în cap) la partida CSM Ceahlăul Piatra Neamţ-Steel Man Târgu Neamţ. La acea vreme, oficialii chestionaţi au fost de acord la unison că prezenţa ambulanţelor la meciuri ar fi obligatorie. Din păcate nu s-au găsit şi soluţii pentru îndeplinirea acestui deziderat. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentA rulat în marșarier până a făcut accident
Articolul următorApa Serv: Se opreşte apa în Ştrandul Tineretului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.