Moldova Cordun şi Ozana Târgu Neamţ se întâlnesc duminică, 23 septembrie, de la ora 11:00, în etapa a treia a Ligii a IV-a. Gazdele sunt în căutarea primelor puncte, iar oaspeţii îşi doresc primele puncte în deplasare.

„Vom trata meciul de duminică exact la fel cum am procedat şi în cazul partidei de la Răuceşti. Dorim să ne adjudecăm prima victorie în acest sezon. Avem şi absenţi, doi jucători sunt plecaţi la muncă în Germania, dar sperăm să compenseze cei rămaşi”, a declarat Iulian Popescu, preşedintele Moldovei Cordun.

„Este prima deplasare. Va fi inedit, deoarece până acum am jucat doar acasă. Este un adversar dificil, o echipă arţăgoasă, care se descurcă foarte bine pe teren propriu. Noi ne dorim cele trei puncte, pentru a nu pierde contactul cu Borca şi Răuceşti. Patrichi e sub semnul întrebării, în rest avem tot lotul valid. Denis Afrăsinoaiei nu este o noutate. Era deja legitimat, dar duminica trecută a putut să vină prima oară. Este un jucător foarte bun”, a precizat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

Etapa mai cuprinde partidele Energia Pângăraţi-Bradu Borca şi Victoria Horia-Speranţa Răuceşti.

CLASAMENT

1Bradu Borca22009-16
2Speranţa Răuceşti22007-16
3Ozana Târgu Neamţ21016-43
4Victoria Horia21012-63
5Moldova Cordun20022-50
6Energia Pângăraţi20020-90

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS, Ozana Târgu Neamţ)

Articolul precedentDe Ziua Învățătorului, prima conferință internațională dedicată patriotismului, la Piatra Neamț
Articolul următorO nouă ediție a Târgului de adopții de câini la Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.