Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ a decis o suspendare de două etape pentru jucătorul Marian Paveluc (Moldova Cordun), care a primit un cartonaş roşu în meciul de duminică, 28 octombrie, de pe terenul Ozanei Târgu Neamţ. De asemenea, clubul din Cordun a fost amendat cu 300 de lei. „Jucătorul Paveluc Marian (…) a fost eliminat din joc pentru injurii la adresa arbitrului asistent”, precizează AJF Neamţ.

Marian PAVELUC (al treilea din stânga, pe rândul de sus)

Problemele au apărut în momentul în care, după cum relata cu fair-play Victor-Andrei Isache, preşedintele echipei gazdă, formaţiei din Cordun i s-a anulat un gol, pentru un offside indicat în mod incorect de către arbitrul asistent: „Li s-a anulat un gol pentru offside, decizie care mie mi s-a părut incorectă. A intervenit astfel un scandal, decarul lor a luat cartonaş roşu şi meciul s-a încheiat”.

„Dezastru! În minutul 50 a stricat tot jocul. Am văzut şi sancţiunile date azi. Paveluc îşi merită cartonaşul roşu, dar să vedem de unde a pornit răul. Noi ne mai prezentăm doar cu Pângăraţiul, apoi cu Borca nu mai mergem. Păcat de arbitrul de centru, Cosmin Apetrei, care a avut o prestaţie foarte bună. A fost un meci frumos, cu ocazii de ambele părţi, apoi l-a stricat. Băieţii au vrut să şi iasă de pe teren. Noi vrem să jucăm fotbal. Din păcate, arbitrii atâta pot, nu e rea voinţă”, a precizat Iulian Popescu, preşedintele Moldovei Cordun.

Formaţia din zona Roman, a cărei situaţie în clasament nu este foarte bună, va fi privată la meciul cu Energia Pângăraţi (acasă) de prezenţa celui mai bun jucător de care dispune. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS)

Articolul precedentRătăciți în noapte, recuperați de salvamontiști
Articolul următorHoţi arestați, pentru că au lăsat un bărbat fără bani și telefon
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.