Duminică, 20 mai, cu începere de la ora 11:00, este programată etapa a III-a a play-off-ului în Liga a IV-a. Într-un meci mai important pentru oaspeţi decât pentru gazde, Cimentul Bicaz va întâlni CSM Ceahlăul Piatra Neamţ. „Va fi un meci frumos, împotriva principalei favorite la câştigarea campionatului. Sper să fim concentraţi şi să reuşim un rezultat pozitiv”, a declarat Cristian Luca, antrenorul echipei Cimentul Bicaz.

L4 Meciuri importante pentru CSMC Piatra Neamţ şi Bradu Borca, ZCH NEWS - sursa ta de informații
16 mai 2018 CIMENTUL BICAZ-CSMC PIATRA NEAMŢ

Cealaltă candidată la locul I, Bradu Borca, are un meci mai dificil decât pare la prima vedere cu formaţia Victoria Horia. „Pentru duminică nu avem în vedere decât victoria însă ştiu că nu va fi deloc simplu în faţa celor de la Horia, mai ales că ne vor lipsi unii dintre titulari! Totuși cei care vor intra pe teren fac parte din același lot și sunt aici tocmai datorită valorii lor şi sper să îmi răsplătească încrederea pe care le-am arătat-o ori câte ori au avut șansa să evolueze!”, a declarat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

L4 Meciuri importante pentru CSMC Piatra Neamţ şi Bradu Borca, ZCH NEWS - sursa ta de informații
BRADU BORCA şi VICTORIA HORIA

„Mergem să îi batem tare! Avem 4 absenţi în continuare, abia săptămâna viitoare dacă reuşim să ne adunăm din nou toţi. Dar am vorbit cu băieţii şi suntem hotărâţi să mergem să câştigăm”, a precizat Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia.

CLASAMENT (*)

1 CSM Ceahlăul Piatra Neamţ 2 1 1 0 6-1 26 -2
2 Bradu Borca 2 1 1 0 3-2 22 +1
3 Cimentul Bicaz 2 1 0 1 7-7 19 +3
4 Victoria Horia 2 0 0 2 5-11 15 -3

(*) Echipele au intrat în play-off cu jumătate din punctele obţinute în sezonul regulat (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS – Bradu Borca)

Articolul precedent11 copii bolnavi cu rujeolă, în Neamț
Articolul următor„Anticomunism și represiune comunistă” – simpozion regional la Târgu Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.