Formaţia de Liga a IV-a Dinamo Bacău a făcut duminică, 19 iulie, un pas important spre miniturneul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a.

În prima manşă a finalei campionatului judeţean s-a consemnat rezultatul Viitorul Curiţa-Dinamo Bacău 0-1 (0-0). Unicul gol a fost marcat din penalty chiar la ultima fază a jocului:

⚔️ FINALĂ LIGA 4 BACĂU – MECI TUR ⚔️ Viitorul Curița – Dinamo Bacău 0-1 ◾ FINAL◾🎥 Penalty acordat pentru oaspeți, la ultima fază a jocului tur! #gottalovejudeteana#duminicapetarla

Publicată de duminicapetarla.ro pe Duminică, 19 iulie 2020

Meciul nu a fost lipsit de evenimente specifice acestui nivel fotbalistic: la un contraatac al celor de la Dinamo, un jucător de la Curiţa a aruncat telefonul pe teren. Şi personalul foto/video prezent la meci a avut probleme în a-şi desfăşura activitatea, din cauza unui reprezentant al AJF Bacău. Returul va avea loc duminică, 26 iulie, de la ora 11:00, în localitatea Săuceşti. Echipa care va obţine titlul judeţean va putea participa în luna august la un miniturneu de promovare în Liga a III-a alături de formaţiile Dante Botoşani şi Sporting Juniorul Vaslui. (M. CONSTANTINESCU; VIDEO: Duminica pe Tarla; FOTO: Dinamo Bacău)

Articolul precedentAvertizare extinsă de ploi torențiale pentru mare parte din Moldova
Articolul următorBicicliștii, pericol public: Peste 200 de sancțiuni date de polițiștii nemțeni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.