Federaţia Română de Fotbal (FRF) a stabilit miercuri, 19 februarie, duelurile pentru promovare în Liga a III-a. Campioana judeţului Neamţ se va confrunta cu cea a judeţului Iaşi, ca şi acum două sezoane, când CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a promovat fără joc, deoarece adversarii – Victoria Leţcani – nu deţineau certificat de identitate sportivă (CIS)! La această dată, lideră în Iaşi este formaţia Unirea Mirceşti, în timp ce, de la Neamţ, au şanse mari de a ajunge la baraj Bradu Borca sau Speranţa Răuceşti.

În Regiunea Nord-Est vor mai fi următoarele dueluri: Vaslui-Bacău şi Botoșani-Suceava. În restul ţării, au fost programate perechile: Regiunea 2: Sălaj-Bihor, Maramureș-Bistrița-Năsăud, Cluj-Satu Mare; Regiunea 3: Sibiu-Harghita, Alba-Brașov, Mureș-Covasna; Regiunea 4: Timiș-Mehedinți, Arad-Caraș-Severin, Gorj-Hunedoara; Regiunea 5: Dolj-Olt, Teleorman-Argeș, Vâlcea-Dâmbovița; Regiunea 6: Prahova-Călărași, Giurgiu-București, Ilfov-Ialomița şi Regiunea 7: Tulcea-Constanța, Vrancea- Galați, Buzău-Brăila.

Jocurile se desfăşoară în sistem tur-retur, pe 13 iunie, ora 18:00 și 20 iunie, ora 17:30. Au dreptul să participe la jocurile de baraj numai echipele aparţinând structurilor sportive cu personalitate juridică şi care deţin CIS. Alte detalii AICI. Regulamentul integral al promovării în Liga a III-a pentru acest sezon:

l3 regulament baraj
(M. CONSTANTINESCU)