Duminică, 12 mai, de la ora 11:00, va avea loc etapa a XVIII-a (penultima a sezonului regulat) în cadrul Ligii a IV-a. Echipele calificate pentru play-off au meciuri directe, astfel că îşi vor putea estima reciproc forţele. Prim-plan-ul este deţinut de partida Speranţa Răuceşti-Bradu Borca.

„De duminică începe play-off-ul pentru noi. Suntem pe un drum ascendent şi sperăm să câştigăm acest meci. Şi ei vor aborda meciul cu ambiţii mari, pentru că vor se revină pe locul întâi, după evenimentele din ultimele etape. Îmi doresc să fim apţi din punct de vedere fizic”, a declarat Daniel Zavate, antrenorul Speranţei Răuceşti.

„Pentru noi este un meci mai mult decât important. Este o finală, cum vor fi şi cele 6 meciuri din play-off. După cum am dovedit în această primăvară, avem o echipă unită şi mergem să jucăm la victorie. Şi Speranţa Răuceşti este o echipă foarte bună, cu jucători de calitate, cu experienţă la nivelul primelor ligi. Fără îndoială şi ei vizează victoria, astfel că va rezulta un meci foarte spectaculos”, a precizat Răzvan Gorea, reprezentantul formaţiei Bradu Borca.

Partida va fi condusă la centru de arbitrul Cosmin Apetrei, ajutat la cele două tuşe de asistenţii Vlad Ţăranu şi Lucian Popa. Observator AJF Neamţ a fost desemnat Ionuţ Nacu. Delegarea lui Cosmin Apetrei miră, în condiţiile în care, după meciul tur, disputat la Borca, pe 7 aprilie, Speranţa Răuceşti a avut reproşuri serioase faţă de prestaţia acestui „cavaler al fluierului”. Motivele reproşurilor:

Un meci la fel de important se anunţă şi Victoria Horia-Ozana Târgu Neamţ, dar oaspeţii par a avea mai multe motive de a-şi dori victoria. „Meci greu, foarte greu! Pornim cu şansa a doua. Practic, noi ne-am îndeplinit obiectivele: calificarea în play-off şi în finala Cupei României”, a menţionat Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia.

FOTO: Ozana Târgu Neamţ Facebook

„Este un meci foarte important. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Ştim ce s-a întâmplat la meciul lor cu Borca, ştim ce fel de echipă sunt pe teren propriu. Dar nu numai la Horia! Noi am pierdut 4 puncte cu ei, prin cele două egaluri de la Târgu Neamţ. Întrucât Borca joacă cu Răuceşti, putem să ne apropiem de ele în clasament. Sper ca jucătorii să înţeleagă că, în această etapă, putem profita, pentru a ne plasa mai bine în clasament, în vederea play-off-ului”, a spus Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ. Meciul va fi condus de centralul Bogdan Florea, ajutat la tuşe de asistenţii Cosmin Cercel şi Vlad Parfeni. Observator a fost delegat Ioan Topciu. Etapa mai cuprinde şi partida Moldova Cordun-Energia Pângăraţi.

CLASAMENT

1SPERANŢA RĂUCEŞTI (*)181323762341
2Bradu Borca (*)(**)1813321003239
3Ozana Târgu Neamţ (*)181143562137
4Victoria Horia (*)18738444224
5Moldova Cordun184014377612
6Energia Pângăraţi180018131320

(*) se califică pentru play-off (**) penalizată cu 3 puncte de AJF Neamţ

(M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentAutobuzele de la Troleibuzul pentru PSD, au fost 2 nu 10!
Articolul următorPiatra Neamț: Festivalul Dacic Petrodava în imagini
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.