Formaţia de Liga a IV-a Energia Pângăraţi a anunţat duminică, 7 octombrie, la scurt timp după încheierea meciului din deplasare cu Victoria Horia, pierdut cu scorul de 0-6 (0-3), că se retrage din campionat.

ENERGIA PÂNGĂRAŢI – septembrie 2018

“Astăzi am fost doar 11 oameni la Horia, deși avem 24 de jucători legitimați, buni de joc. Sunt momente când bunele intenții sunt depășite de neajunsuri. Mâine, vom anunța oficial conducerea AJF Neamţ de retragerea echipei noastre din actualul sezon de Liga a IV-a. Ne-am dorit mai mult, însă se pare că fără susținere puternică financiară nu se poate”, se precizează într-o postare pe pagina oficială de Facebook a echipei din Pângaraţi.

Bogdan RADU, în centrul imaginii

Contactat telefonic, antrenorul-jucător Bogdan Radu a confirmat intenţia, precizând că va avea o discuţie în cursul zilei de luni, 8 octombrie, cu conducerea AJF Neamţ. Retragerea formaţiei din Pângăraţi va restrânge sezonul actual la numai 5 echipe. Încă o retragere (eveniment deloc de neglijat!) ar rezolva problema calificatelor în play-off, dar ar şi reduce semnificativ atractivitatea şi aşa scăzută a competiţiei. (M. CONSTANTINESCU)