Energia Pângăraţi a ratat prezenţa la meciul de duminică, 24 martie, din etapa a XII-a a Ligii a IV-a, de pe terenul Ozanei Târgu Neamţ. Oficialii acestei echipe spun că de vină a fost microbuzul folosit pentru transportul jucătorilor, care le-a creat probleme şi la precedenta neprezentare, din noiembrie 2018, de la Cordun.

„Eu nu am participat la acest meci, dar am înţeles că s-a stricat microbuzul”, a declarat Costel Stroia, căpitanul de echipă al Energiei Pângăraţi.

“Am rămas cu maşina stricată dincolo de Gârcina. Abia astăzi (luni, 25 martie-n.r.) am reuşit să o aducem în service. Băieţii mi-au spus că ei se adună pentru meci duminica viitoare, când jucăm cu Bradu Borca. Putem aduce la AJF Neamţ documente de la service, care să confirme că s-a defectat microbuzul”, a precizat Viorel Jitaru, consilier local şi responsabil al echipei Energia Pângăraţi.

AJF Neamţ nu a publicat încă o decizie a comisiei de disciplină în această speţă, dar a consemnat scorul de 3-0 în favoarea Ozanei Târgu Neamţ. Energia Pângăraţi a pierdut toate meciurile disputate în acest sezon al Ligii a IV-a, iar duminică, 31 martie, urmează să primească pe terenul de la Stejaru vizita liderei la zi a clasamentului, formaţia Bradu Borca. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: M. CONSTANTINESCU, R. VASILIUS)

Articolul precedentSalvată din fântâna în care s-a aruncat
Articolul următorL4 Speranţa Răuceşti, victorie după un meci cu multe ratări
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.