Speranţa Răuceşti a reuşit să învingă, duminică, 17 septembrie, în deplasare, Voinţa Ion Creangă, ca o revenire după două etape cu rezultate mai puţin convingătoare – 0-3 cu Bradu Borca (acasă) şi cu Cimentul Bicaz (deplasare). A fost 2-1 pentru Speranţa Răuceşti, prin punctele marcate de Miron şi Cucoş.

„Suntem o echipă care s-a încropit în ultimele două săptămâni, iar cei mai noi jucători au avut nevoie de ceva timp pentru a se integra. Sperăm să adunăm cât mai multe puncte și să ținem pasul cu cei din fața noastră. Eu o văd favorită pe Ceahlăul și sper să promoveze. Au tot ce le trebuie pentru performanță: infrastructură, seriozitate, grupe de copii, pregătire zilnică și multe altele. În ceea ce ne privește, dorim să facem o echipă care să pună mari probleme pe viitor celor care vor promovarea, indiferent de numele echipelor. Meciul de astăzi (duminică – nr) a fost la discreția noastră, chiar dacă scorul nu reflectă diferența de valoare. Jucătorii au înteles că trebuie să aibă și atitudine pentru a obține o victorie. După o repriză în care noi am avut numeroase ocazii la poarta gazdelor, în repriza a doua echipa s-a mobilizat mai bine și a reușit să înscrie două goluri. Primul a fost marcat de Radu Miron, dintr-o lovitură liberă (25 metri) executată magistral, demnă de Europa League. Golul al doilea, a venit dintr-o acțiune a jucătorului Marius Cucoș: pe fondul unei dominări categorice a pătruns în careu, driblând până și portarul. În ultimul minut de joc, echipa gazdă a avut o tresărire de orgoliu marcând unicul ei gol. Pe viitor, sper să se nască o echipa competitivă în zona Târgu-Neamț. Important e să ne dorim acest lucru, să luptăm împreună, nu contează că suntem din Răucești, Vânător-Neamţ, Târgu-Neamț, Piatra-Neamț și altele… Pentru mine personal, la Răucești sunt cei mai corecți oameni pe care i-am întâlnit în cariera mea de sportiv”, a declarat Daniel Zavate, antrenor-jucător la Speranţa Răuceşti.

În ciuda numeroaselor încercări, telefonul mobil al delegatului formaţiei Voinţa Ion Creangă, Gheorghe Leonte, a rămas închis de-a lungul întregii zile, astfel că nu vă putem oferi opinia acestei grupări despre meciul de duminică. Ambele echipe au partide dificile duminică, 24 septembrie, în etapa a cincea a Ligii a IV-a: Speranţa Răuceşti-Enadani Poiana Teiului şi Moldova Cordun-Voinţa Ion Creangă. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Speranţa Răuceşti Facebook)

Articolul precedentFOTO Vânători-Neamţ: Festivalul „Ţinutul Neamţului-Noi suntem români!”
Articolul următorPaznicul Pensiunii Eulor, bătut măr și lăsat să zacă pe câmp
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.