pietricica turism

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi Victoria Horia se întâlnesc, duminică, 22 octombrie, într-un meci care va stabili campioana de toamnă a judeţului. Partida este programată în etapa a noua a Ligii a IV-a (L4) şi va începe la ora 11:00. Antrenorul liderei la zi în L4 remarcă linia pragmatică de clasament a adversarilor şi invită cât mai multă lume la stadion. Promite în schimb fotbal de calitate.

TOADER ŞTEŢ

“Este un derby, după cum se poate vedea şi în clasament. Un meci dificil, dacă ţinem cont de loturile celor două formaţii. Ei sunt mai experimentaţi, noi formăm o echipă tânără. Linia de clasament a adversarului ne indică o echipă pragmatică, care a primit doar 5 goluri şi care îşi dă interesul ţinând cont de obiectivul pe care îl are. Sper să vină cât mai multă lume, iar noi să oferim un spectacol fotbalistic cât mai plăcut”, a declarat Toader Şteţ, antrenorul echipei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

De cealaltă parte, antrenorul Victoriei Horia remarcă plusurile gazdelor, dar îşi provoacă şi elevii să demonstreze că au valoare.

VICTORIA HORIA (în roşu)

“Pe CSM Ceahlăul o văd net superioară. Sigur mi-aş dori să facem o surpriză, dar e greu! Păi eu am 43 de ani şi joc 90 de minute toate meciurile, ei au pe medie cam 20 de ani. Cam greu să mă ţin de ei. În plus, la capitolul pregătire fizică, ei se antrenează zilnic, iar noi doar duminica. Ce să mai zic? Aveam două mingi mai bune şi s-au spart ambele la meciul cu Bicazul. Asta nu înseamnă că ne dăm bătuţi. Acum e şansa tinerilor noştri să demonstreze că sunt buni. Noi vom merge la victorie!”, a precizat Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia.

CLASAMENT

1CSM Ceahlăul Piatra Neamţ871039-822+13
2Victoria Horia870115-521+6

Etapa de duminică din L4 mai programează partidele: Bradu Borca-Voinţa Ion Creangă, Cimentul Bicaz-Steel Man Târgu Neamţ şi Speranţa Răuceşti-Moldova Cordun. Cel mai probabil, meciul Teiul Poiana Teiului-Zimbrul Vânători Neamţ nu se va juca. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Ceahlăul Facebook; FOTO: Speranţa Răuceşti Facebook)

1 COMENTARIU

  1. Într-adevăr este o echipă grea și poate pune probleme serioase,dar cred că ambiția și talentul jucătorilor de la Ceahlăul, își vor spune cuvântul.Hai Ceahlăul!

Comments are closed.