CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi Bradu Borca se confruntă, duminică, 17 septembrie, de la ora 11:00, într-o partidă importantă pentru configuraţia clasamentului în partea sa superioară. Meciul contează pentru etapa a IV-a a Ligii a IV-a (L4) şi aduce faţă în faţă două echipe cu stări de spirit diferite. Pietrenii sunt lideri şi par a continua parcursul plin de scoruri generoase din sezonul trecut. De cealaltă parte, Borca are orgoliul rănit, a pierdut acasă şi AJF a împins şi mai tare cuţitul în rană, dictând vineri, 15 septembrie, sancţiuni drastice, după un meci tensionat.

L4: CSM Ceahlăul şi orgoliul rănit al formaţiei Bradu Borca, ZCH NEWS - sursa ta de informații
CSM CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ

Cu toate acestea, Toader Şteţ, antrenorul de la CSM Ceahlăul, consideră că meciul va fi foarte greu: „E un joc dificil, dacă ţinem cont de faptul că formaţia din Borca este compusă din jucători experimentaţi. Meciul îl abordăm cu maximă seriozitate, deoarece avem acelaşi obiectiv, şi noi şi ei, acela de a promova. I-am văzut în meciul de joi, un joc tensionat, marcat de miză şi de rivalitatea dintre cele două formaţii. Dar, nici un meci nu seamănă cu altul. Mai ales în Liga a IV-a, unde evoluţiile echipelor sunt oscilante, din cauza condiţiilor generale, a stării terenurilor. Ne vor lipsi Apostol, care e nerefăcut şi Nicolau, care e în urmă cu pregătirea. De asemenea, vom decide sâmbătă situaţia lui Sârbie, care a reclamat dureri la inghinali”.

L4: CSM Ceahlăul şi orgoliul rănit al formaţiei Bradu Borca, ZCH NEWS - sursa ta de informații
BRADU BORCA

Florin Pintilii, antrenorul de la Bradu Borca, îşi doreşte să obţină puncte, dar ştie şi faptul că absenţele nu vor fi puţine în tabăra sa: „Știu despre formaţia din Piatra Neamţ că este o trupă de copii care joacă împreună de 2-3 ani, cu implanturi de 2-3 jucători experimentaţi și care fac antrenamente zi de zi sub atenta supraveghere a unui staff impresionant! Duminică absentează fundaşii centrali Adi Ilie, accidentat şi Dumitru. Modul de abordare se schimbă de la meci la meci, de la repriză la repriză şi chiar din mers. Depinde și ce lot voi avea duminică, deci nu pot să spun decât că ne respectăm adversarul şi statutul nostru de outsideri. Oricum, mergem pentru puncte, iar dacă nu reuşim vom încerca acest lucru în toate celelalte meciuri, pentru ca în retur să recuperăm”.

CLASAMENT

1 CSM Ceahlăul Piatra Neamţ 3 3 0 0 19-2 9 +6
2 Enadani Poiana Teiului 3 3 0 0 12-4 9 +6
3 Victoria Horia 3 3 0 0 7-1 9 +3
4 Cimentul Bicaz 2 2 0 0 4-0 6 +3
5 Voinţa Ion Creangă 3 1 0 2 4-3 3 0
6 Bradu Borca 2 1 0 1 4-3 3 0
7 Speranţa Răuceşti 3 1 0 2 2-7 3 0
8 Zimbrul Vânători Neamţ 3 0 0 3 2-10 0 -6
9 Steel Man Târgu Neamţ 3 0 0 3 2-12 0 -6
10 Moldova Cordun 3 0 0 3 4-18 0 -6

Etapa a patra programează duminică, 17 septembrie, şi partidele: Voinţa Ion Creangă-Speranţa Răuceşti, Enadani Poiana Teiului-Cimentul Bicaz, Victoria Horia-Steel-Man Târgu Neamţ şi Zimbrul Vânători-Neamţ-Moldova Cordun. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Ceahlăul Facebook; Bradu Borca Facebook)

Articolul precedentL4: Enadani respectă Cimentul, dar vrea VICTORIA!
Articolul următorLocuri de muncă pentru bugetari: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Asa cum credeam iată ca Ceahlăul le administrează o „mică”, corecție la golaveraj „bradutilor”, din BORCA. HAI CEAHLĂUL!

Comments are closed.