pietricica turism
serbarile zapezii

Lidera la zi a Ligii a IV-a, CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, joacă, duminică, 15 octombrie, de la ora 11:00, pe terenul formaţiei Voinţa Ion Creangă, în cadrul etapei a opta. Este singura formaţie care a pus reale probleme pietrenilor în sezonul trecut, eliminându-i în semifinalele Cupei României, la nivel judeţean, cu o dublă victorie, cu 2-1. Antrenorul formaţiei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ spune că se va ocupa în special de moralul jucătorilor săi înaintea acestei partide.

“Voinţa Ion Creangă este singura formaţie care ne-a învins în jocuri oficiale. Meciul va fi dificil. Este o echipă de forţă, cu jucători experimentaţi. Sper să depăşim o oarecare stare de teamă pe care o avem faţă de adversar după rezultatele de anul trecut. Va fi greu şi din cauza terenului, dar sper să avem un joc consistent, la nivelul cu care am obişnuit”, a declarat Toader Şteţ.

CLASAMENT

1CSM Ceahlăul Piatra Neamţ761035-719+10
6Voinţa Ion Creangă730418-1490

Restul etapei programează partidele: Victoria Horia-Enadani Poiana Teiului, Zimbrul Vânători-Neamţ-Speranţa Răuceşti, Moldova Cordun-Cimentul Bicaz şi Steel Man Târgu Neamţ-Bradu Borca. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Ceahlăul Facebook)

1 COMENTARIU

  1. Valoarea lotului,ne permite sa fie foarte optimiști în ce privește acest joc.Vointa poate opune oarece rezistenta ,dar cu mai multă atenție și concentrare, in aparare ,nu primim gol.Hai Ceahlăul!

Comments are closed.