Bradu Borca, cea mai penalizată echipă în acest tur de Liga a IV-a, are, tocmai din această cauză, o nouă misiune dificilă în etapa de duminică, 8 octombrie. De la ora 11:00, în cadrul etapei a şaptea, este programat meciul Bradu Borca-Moldova Cordun. Dacă în vară cele două echipe s-au întâlnit în play-off, de data aceasta formaţia din zona Roman e departe de forma din sezonul trecut.

„Deja am pierdut 6 puncte şi nu avem voie să mai pierdem nici unul în acest tur. Nu cunosc echipa din Cordun, cum nu cunosc nici o altă echipă. De când am ajuns la Borca am încercat să formez echipa cu propriul stil de joc, însă timpul scurt avut la dispoziție, suspendările, accidentările și absenţele mi-au făcut paşii mici. Mă aștept ca lumea să înţeleagă acest lucru și returul să ne prindă pregătiţi. Pentru duminică, sper să găsesc cea mai bună formulă de abordare, care să mă ajute să implementez jocul care mă caracterizează și care să crească în viteză și poziționare, iar cei care au avut și au încredere în potențialul nostru să fie din ce în ce mai mulţumiţi! Mă consult mereu cu Gavril Nuţu, jucătorul cel mai vechi și cred cel mai complet din echipa noastră și sper să ajungem la aceeași omogenitate în teren ca și la celelalte echipe unde am lucrat împreună cu rezultate foarte bune! Dacă va ieși vom vedea, important este ca și conducerea clubului să aibă răbdare având în vedere circumstanțele în care am ajuns să evoluăm referindu-mă aici doar la faptul că încă nu ne putem baza pe cel putin 4 jucători extrem de importanţi!”, spune Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

E clar că suspendările repetate au creat nemulţumiri la Borca, iar părerea că „AJF-ul Neamţ are o abordare prea strictă” este doar una diplomatică, a unui gentleman. „Suspendările sunt justificate însă numărul etapelor au fost duse la extrem. Nu cred că acest campionat este mai pătimaș ca în alte județe, cred însă că AJF-ul Neamţ încearcă o abordare prea strictă, lucru care nu știu dacă este benefic. Totuși poate cei care decid au dreptate, însă eu sunt adeptul de a măsura înainte de a tăia!”, a mai precizat Florin Pintilii.

Etapa mai programează şi meciurile: Steel Man Târgu Neamţ-Voinţa Ion Creangă, Enadani Poiana Teiului-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, Cimentul Bicaz-Zimbrul Vânători Neamţ şi Speranţa Răuceşti-Victoria Horia.

CLASAMENT

1CSM Ceahlăul Piatra Neamţ660033-518+9
2Victoria Horia650110-515+3
3Enadani Poiana Teiului640219-912+6
4Cimentul Bicaz53029-79+3
5Bradu Borca530211-129+3
6Speranţa Răuceşti63036-129+3
7Voinţa Ion Creangă620411-136-3
8Steel Man Târgu Neamţ61146-154-5
9Moldova Cordun611411-264-8
10Zimbrul Vânători Neamţ60067-190-12

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: Bradu Borca Facebook)

Articolul precedentPoliţia Locală capătă o nouă atribuţie: monitorizarea depozitelor de deșeuri
Articolul următorL4: Cimentul, „maximă seriozitate” la meciul cu „lanterna roşie”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.