Bradu Borca şi Speranţa Răuceşti se vor confrunta duminică, 30 septembrie, de la ora 13:00, în cea mai importantă partidă a turului Ligii a IV-a. Ambele tabere au absenţe importante (Onofraş va fi cu Poli Iaşi la Mediaş chiar duminică, iar Speranţa anunţă că nu se poate baza pe Boghian, Întuneric şi Miron), astfel că egalul este principalul pronostic al cunoscătorilor.

BRADU BORCA – 23 septembrie 2018

“Este un meci foarte important atât pentru noi, cât și pentru Răuceşti, dar nu cred că este decisiv. Vor fi șase jocuri între noi pe tot parcursul campionatului, însă primul poate aduce un avans de moral pentru obiectiv. Nu va fi uşor, însă cu siguranță vom da totul pe teren, vom juca din primul până în ultimul minut la capacitate maximă, astfel încât la final scorul să reflecte realitatea. Aştept un public numeros, care să ne susțină, pentru că doar pentru ei vom juca duminică!”, a declarat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

SPERANŢA RĂUCEŞTI – 23 septembrie 2018

“Îl tratăm ca pe un meci normal de campionat. Sigur, va fi unul ceva mai dificil decât celălalte. Sper să obţinem un rezultat pozitiv, mai ales că ne vor lipsi trei jucători importanţi. Avem însă un lot valoros şi consider că înlocuitorii vor putea compensa absenţele. În aceste condiţii, un rezultat de egalitate nu ne-ar deranja. Ne dorim ca în retur să nu ne mai confruntăm cu probleme de efectiv”, a precizat Daniel Zavate, antrenorul echipei Speranţa Răuceşti.

Ovidiu ARUSOAIEI (centru) şi Cosmin CERCEL (dreapta)

Meciul va fi condus la centru de Ovidiu Arusoaiei (Piatra Neamţ), ajutat la cele două tuşe de Cosmin Cercel (Piatra Neamţ) şi Răzvan Andrei (Dumbrava Roşie). Observator va fi Nicolae Botezatu (Piatra Neamţ). În aceeaşi etapă, mai au loc partidele Ozana Târgu Neamţ-Victoria Horia şi Energia Pângăraţi-Moldova Cordun.

CLASAMENT

1BRADU BORCA330013-19
2Speranţa Răuceşti330011-39
3Ozana Târgu Neamţ320111-76
4Victoria Horia31024-103
5Moldova Cordun30035-100
6Energia Pângăraţi30030-130

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS – Speranţa Răuceşti)