Bradu Borca-Speranţa Răuceşti, meciul vedetă al rundei de duminică, 1 aprilie, a Ligii a IV-a, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor: 2-1 (1-1). Au marcat Gorovei şi Săriţanu/Cucoş. Antrenorul celor de la Bradu Borca spune că echipa oaspete i s-a părut “arţăgoasă” şi acuză erorile unuia dintre tuşieri.

“După cum ne așteptam cu toții a fost un meci tensionat, dar presiunea rezultatului chiar nu era pe noi astăzi! Personal mi s-a părut mai arţăgoasă echipa oaspete și, din ce am văzut din tribună, fiind suspendat, au fost greșeli impardonabile din partea tuşierului de pe partea tribunei, pe atacul nostru. Îmi place foarte mult echipa de la Răuceşti, respect la fel de mult jucătorii de acolo, pe care și eu mi i-am dorit la echipă, admir interesul pentru fotbal în această comună. Nu ştiu dacă cu noi trebuie să se bată Răuceşti la play-off, dar le urez succes pentru obiectiv, fiindcă merită să fie acolo. Borca are un singur obiectiv anul acesta, să câştige jocul contra celor de la CSM Ceahlăul! Asta aștept de aproape jumătate de an, acesta este jocul adevărului, nu ce a fost până acum și nici ce va fi după! Sunt sigur că vor face totul ca meciul să se dispute când le convine mai bine, dar dacă vor fi fair-play vor ajunge la un acord cu noi. Sperăm ca meciul sa se dispute luni, a doua zi de Paște, ca lumea să vină în număr cât mai mare la stadion. În Vinerea Mare când pietrenii își doresc să joace, oamenii au cu totul alte preocupări decât fotbalul!”, a precizat Florin Pintilii.

Bradu Borca joacă în etapa viitoare cu CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, în probabil cel mai important meci al returului în Liga a IV-a. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS)