Bradu Borca şi Ozana Târgu Neamţ se întâlnesc duminică, 14 octombrie, de la ora 11:00, pe terenul de la Mădei (Borca), miza partidei fiind locul doi în clasament.

BRADU BORCA

“Nu vom pregăti nimic special la acest joc. În afară de Enache, care a suferit o fractură în jocul cu Răuceşti, tot lotul va fi prezent. În ciuda unor zvonuri mai mult sau mai putin răutăcioase, atât jucătorii, cât și eu vom merge cu Borca până la capăt și vom da tot ce putem pentru acei oameni deosebiți care au încredere în noi!”, a declarat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

OZANA TÂRGU NEAMŢ

“Venim, pe de o parte, cu un moral foarte bun, dar avem şi un handicap faţă de adversarul de duminică. E singura echipă care ne-a învins. Acasă şi la scor! Consider că ne aşteaptă un meci foarte dificil. Acel 1-6 cu Răuceşti a fost un scor mincinos, Borca nu este echipa de la acel meci. Băieţii se vor mobiliza şi sperăm la un rezultat favorabil. Le-am spus de altfel că o înfrângere ar anula efectul victoriei de la Răuceşti. De la egal în sus orice rezultat e foarte bun pentru noi”, a precizat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ. Oficialul a mai menţionat că vor lipsi Moşneguţu şi Pîntea, care sunt accidentaţi.

Florin APREUTESEI (Ozana Târgu Neamţ) contra Marius ONOFRAŞ (Bradu Borca) în timpul meciului din turul campionatului

Etapa de duminică mai cuprinde partidele Victoria Horia-Moldova Cordun şi Speranţa Răuceşti-Energia Pângăraţi.

CLASAMENT

1Speranţa Răuceşti540118-712
2Bradu Borca540121-1112
3Ozana Târgu Neamţ531115-910
4Victoria Horia521211-117
5Moldova Cordun510415-193
6Energia Pângăraţi50052-250

(M. CONSTANTINESCU, FOTO: Ozana Târgu Neamţ)

Articolul precedentL4 Victoria Horia-Moldova Cordun, cine va fi de… umplutură în play-off?
Articolul următorFOTO&VIDEO L3 CSM Ceahlăul-Gloria Buzău 0-1 (0-1) * DECLARAŢII * REZULTATE * CLASAMENT
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.