0:00

Duminică, 14 octombrie, a avut loc etapa a şasea în cadrul Ligii a IV-a. În cea mai importantă partidă a etapei, vicecampioana Bradu Borca a învins Ozana Târgu Neamţ, cu scorul de 2-0 (1-0). Au marcat: Bîdan şi Crengăniş.

L4 Bradu Borca-Ozana Târgu Neamţ 2-0 (1-0) Gazdele s-ar fi mulţumit şi cu 1-0, oaspeţii critică starea terenului, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Am avut ocazia să demonstrăm că nu suntem echipa din urmă cu două etape, când Răucesti a scris istorie la Borca şi am profitat de acest moment cu un joc nu foarte spectaculos, dar destul de exact. Jucătorii mei au înţeles exact ce trebuie să joace, am pregătit împreună acest meci şi ne-a ieșit. Mai bine aşezaţi, mai pragmatici și cu un Adi Ilie dublând pe tot terenul am reuşit să limităm ocaziile celor de la Târgu Neamţ, iar Iftimie şi barele porţii lui au limitat proporţiile scorului, însă nu mă supăram dacă se termina și 1-0! Felicit băieții pentru acest rezultat, mulţumim conducerii pentru condiţiile creeate în pregătirea acestui meci și sperăm să le aducem satisfacție în continuare. Despre echipa din Târgu Neamţ numai cuvinte frumoase, o echipă care încă nu este sudată, dar cu jucători foarte buni și cred că au șanse mari la câştigarea campionatului, aceasta fără să exagerez cu nimic!”, a declarat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

L4 Bradu Borca-Ozana Târgu Neamţ 2-0 (1-0) Gazdele s-ar fi mulţumit şi cu 1-0, oaspeţii critică starea terenului, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Un meci urât, anost, pe un teren deplorabil! O echipă cum este Borca, cu aşa pretenţii, cu aşa jucători, putea avea un teren mai bun. În tur, ne-au învins corect, cu 4-1. Dar, pe terenul pe care s-a jucat duminică, nu merita nimeni să câştige. Nu înţeleg de ce nu se sesizează AJF. Nu pot să zic că au fost mai buni ca noi, au fost mai norocoşi”, a precizat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

L4 Bradu Borca-Ozana Târgu Neamţ 2-0 (1-0) Gazdele s-ar fi mulţumit şi cu 1-0, oaspeţii critică starea terenului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAlte rezultate: Victoria Horia-Moldova Cordun 2-1 (1-1) şi Speranţa Răuceşti-Energia Pângăraţi 5-1 (2-1).

CLASAMENT

1 SPERANŢA RĂUCEŞTI 6 5 0 1 23-8 15
2 Bradu Borca 6 5 0 1 23-11 15
3 Ozana Târgu Neamţ 6 3 1 2 15-11 10
4 Victoria Horia 6 3 1 2 13-12 10
5 Moldova Cordun 6 1 0 5 16-21 3
6 Energia Pângăraţi 6 0 0 6 3-30 0

Etapa a şaptea programează duminică, 21 octombrie, meciurile: Moldova Cordun-Speranţa Răuceşti, Victoria Horia-Bradu Borca şi Energia Pângăraţi-Ozana Târgu Neamţ. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Ozana Târgu Neamţ)

Articolul precedentL4 Victoria Horia-Moldova Cordun 2-1 (1-1) Gazdele mulţumite de rezultat, oaspeţii se plâng de arbitraj
Articolul următorNou-născut dus cu elicopterul SMURD la Iași
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.