Duminică, 14 octombrie, a avut loc etapa a şasea în cadrul Ligii a IV-a. În cea mai importantă partidă a etapei, vicecampioana Bradu Borca a învins Ozana Târgu Neamţ, cu scorul de 2-0 (1-0). Au marcat: Bîdan şi Crengăniş.

“Am avut ocazia să demonstrăm că nu suntem echipa din urmă cu două etape, când Răucesti a scris istorie la Borca şi am profitat de acest moment cu un joc nu foarte spectaculos, dar destul de exact. Jucătorii mei au înţeles exact ce trebuie să joace, am pregătit împreună acest meci şi ne-a ieșit. Mai bine aşezaţi, mai pragmatici și cu un Adi Ilie dublând pe tot terenul am reuşit să limităm ocaziile celor de la Târgu Neamţ, iar Iftimie şi barele porţii lui au limitat proporţiile scorului, însă nu mă supăram dacă se termina și 1-0! Felicit băieții pentru acest rezultat, mulţumim conducerii pentru condiţiile creeate în pregătirea acestui meci și sperăm să le aducem satisfacție în continuare. Despre echipa din Târgu Neamţ numai cuvinte frumoase, o echipă care încă nu este sudată, dar cu jucători foarte buni și cred că au șanse mari la câştigarea campionatului, aceasta fără să exagerez cu nimic!”, a declarat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

“Un meci urât, anost, pe un teren deplorabil! O echipă cum este Borca, cu aşa pretenţii, cu aşa jucători, putea avea un teren mai bun. În tur, ne-au învins corect, cu 4-1. Dar, pe terenul pe care s-a jucat duminică, nu merita nimeni să câştige. Nu înţeleg de ce nu se sesizează AJF. Nu pot să zic că au fost mai buni ca noi, au fost mai norocoşi”, a precizat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

Alte rezultate: Victoria Horia-Moldova Cordun 2-1 (1-1) şi Speranţa Răuceşti-Energia Pângăraţi 5-1 (2-1).

CLASAMENT

1SPERANŢA RĂUCEŞTI650123-815
2Bradu Borca650123-1115
3Ozana Târgu Neamţ631215-1110
4Victoria Horia631213-1210
5Moldova Cordun610516-213
6Energia Pângăraţi60063-300

Etapa a şaptea programează duminică, 21 octombrie, meciurile: Moldova Cordun-Speranţa Răuceşti, Victoria Horia-Bradu Borca şi Energia Pângăraţi-Ozana Târgu Neamţ. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Ozana Târgu Neamţ)