Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ anunţă finalistele campionatului judeţean că trebuie să aducă rezultatele testelor RT-PCR COVID-19 până vineri, 24 iulie, la ora 15:00. De asemenea, până luni, 20 iulie, la ora 13:00, trebuie achitată şi contribuţia de 2.000 de lei/echipă pentru organizarea finalei.

„AJF Neamț anunță echipele AS Bradu Borca și AS Victoria Horia să ia toate măsurile pentru efectuarea în timp corespunzător a testului covid (PCR), tabele cu persoanele testate urmând a fi prezentate la sediul nostru până în ziua de vineri, 24 iulie 2020, ora 15:00. De asemenea, AJF Neamț solicită echipelor amintite mai sus ca până luni, 20 iulie, ora 13:00, să depună contribuția proprie, în valoare de 2.000 lei per echipă, pentru organizarea barajului din ziua de duminică, 26 iulie 2020. Contribuția va fi depusă personal de delegații celor două formații, urmând apoi a participa la o ședință în care se va prezenta modul de organizare a partidei”, potrivit unei comunicări a AJF Neamţ.

Pentru judeţul Neamţ, lista Ministerului Sănătăţii cuprinde trei centre de testare, la spitalele din Piatra-Neamţ, Roman şi Târgu-Neamţ, care nu oferă un preţ al realizării analizei. La centrele private din Piatra-Neamţ, testarea RT-PCR depăşeşte preţul de 280 de lei/persoană.

Finala campionatului judeţean a fost programată duminică, 26 iulie, de la ora 11:00, pe stadionul municipal “Ceahlăul” din Piatra-Neamţ. Câştigătoarea va fi declarată campioana sezonului 2019/2020, dar la miniturneul de baraj (1, 5 şi 9 august; adversare: Siretul Dolhasca şi Unirea Mirceşti) poate merge doar Bradu Borca, care deţine certificat de identitate sportivă. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentCOD GALBEN în Bacău (montan), Neamţ şi Suceava
Articolul următorCoronavirus: Neamț are încă 14 pozitivi. Sunt 97 de noi cazuri în regiunea Nord-Est. În țară sunt 889 de infectări, față de ieri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.