Au fost puţine meciuri de pregătire, până la această dată, în Liga a IV-a. Totuşi, fruntaşele Seriei I au disputat 4 amicale, toate încheiate cu victorii.

Lidera Bradu Borca a învins duminică, 16 februarie, echipa Viitorul Ciorteşti (L5 Iaşi), cu scorul de 7-1. Meciul a avut loc pe terenul sintetic din Copou, marcatorii nemţenilor fiind Onofraş (2), Nuţu, Crengăniş (2), Talpan şi Bulai.

Ceva mai harnică a fost echipa de pe locul doi în Seria I, Speranţa Răuceşti, care a disputat deja două amicale, pe 9 şi 15 februarie, ambele pe terenul sintetic de la Roman: 4-2 (2-1) cu Unirea Mirceşti (L4 Iaşi-locul I) şi 2-1 (2-0) cu Dinamo Bacău (L4 Bacău-locul al II-lea).

Şi Bravo Bodesti a disputat duminică, 16 februarie, un prim amical cu Vulturul Costişa, pe care l-a câştigat cu scorul de 7-4 (4-2). Nu în ultimul rând, Victoria Horia a pierdut meciul de pregătire disputat tot pe 16 februarie, pe terenul sintetic de la stadionul municipal „Ceahlăul”, cu echipa de Liga a III-a, Ozana Târgu Neamţ, scor 1-6 (1-1). (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Bradu Borca, Speranţa Răuceşti, Bravo Bodeşti)

Articolul precedent”Deșteptul” care a incendiat un deal întreg din Durău a fost amendat, focul s-a întins pe 8 hectare
Articolul următorStart vot pentru profesioniștii în asistența socială nominalizați la Gala 2020
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.