Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ anunţă o nouă dată pentru posibilul debut al sezonului 2021/2022 în Liga a IV-a – 29 august.

„AJF Neamț roagă conducerile cluburilor și asociațiilor sportive să evalueze până joi, 12.08.2021, posilitatea participării în campionatul județean Liga 4, ediția 2021-2022, cu respectarea măsurilor de relaxare prezentate în decizia CNSU din data de 1 august 2021 (vaccin, trecere prin boală, test rapid, test RT-PCR). Data preconizată pentru începerea competiției este 29 august 2021, motiv pentru care, pentru evitarea aglomerației spontane și pentru respectarea măsurilor preventiv medicale, prezența reprezentanților cluburilor și asociațiilor sportive la sediu în vederea înscrierii, să se facă după o planificare prealabilă în urma unor convorbiri telefonice”, se precizează într-un comunicat de presă.

Comitetul Executiv al AJF Neamţ va stabili modul de disputare a competiției, în funcție de numărul de echipe participante, până la data de 16 august. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentA ars acoperişul unei case din Piatra Neamţ
Articolul următorIncendiu la o casă parohială din Bodeşti, stins de voluntari
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.