Sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 17:00, este programată etapa a doua în cadrul Ligii a III-a, Seria I. CSM Ceahlăul Piatra Neamţ dispută, pe teren propriu, un meci dificil, împotriva formaţiei Foresta Suceava.

„Fiind primul meci oficial al sezonului și fiind acest duel acasă vom aborda jocul la victorie. Știm că întâlnim o echipă cu jucători experimentați, cu talie, care joacă pe forță. Consider că suntem bine pregătiți, vom alinia o echipă tânără și foarte tânără și avem speranța că vom face un joc bun și vom scoate un rezultat foarte bun. Cred că va fi un joc disputat, în care fiecare moment va avea importanța lui, mai ales la fazele fixe. Suceava stă foarte bine la acest capitol, dar sper ca noi să fim inteligenți joc, să speculăm slăbiciunile lor și să fim concentrați pe toată durata partidei. Important va fi să nu facem greșeli mari, mai ales din punct de vedere tactic”, a declarat antrenorul principal Gabriel Rădulescu, pentru pagina de Facebook a clubului pietrean. Partida se va disputa fără spectatori.

Cealaltă formaţie nemţeană, Bradu Borca, va juca, în deplasare, de la aceeaşi oră, cu Huşana Huşi, sperând să recupereze punctele pierdute, în urmă cu o săptămână, pe teren propriu. Etapa de astăzi cuprinde şi meciurile: Dante Botoşani-Ştiinţa Miroslava şi Şomuz Fălticeni-Sporting Juniorul Vaslui. Nu se dispută partida Bucovina Rădăuţi-CSM Paşcani.

CLASAMENT

1ŞOMUZ FĂLTICENI11002-03
2Ştiinţa Miroslava11002-13
3Hușana Huși11001-03
4Foresta Suceava10011-20
5Dante Botoşani10010-10
6Bradu Borca10010-20

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, Bradu Borca)

Articolul precedentCioban mort sub roata camionului, voia să-și recupereze o oaie
Articolul următorCUPA ROMÂNIEI CSM Ceahlăul se confruntă cu CSM Bacău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.