0:00

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a stabilit vineri, 17 august, programul Ligii a III-a pentru sezonul 2018-2019, după ce anunţase în cursul dimineţii componenţa celor 5 serii.

L3 Programul CSM Ceahlăul şi CSM Roman în noul sezon, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSeria I, despre care Gabriel Rădulescu, antrenorul formaţiei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, a declarat concis că este o serie dificilă cu deplasări lungi, va debuta pe 25 august, etapă în care CSM Ceahlăul Piatra Neamţ va juca, pe teren propriu, cu Metalul Buzău. În aceeaşi rundă, CSM Roman va juca pe terenul Bucovinei Rădăuţi, echipă cu care, coincidenţă, ar fi trebuit să joace un ultim amical la acest final de săptămână. Cele două echipe nemţene se vor întâlni pe 24 noiembrie, la Piatra Neamţ.

L3 Programul CSM Ceahlăul şi CSM Roman în noul sezon, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCSM Ceahlăul Piatra Neamţ va avea o primă confruntare extrem de dificilă chiar în etapa a treia, pe 8 septembrie, când va întâlni, la Piatra Neamţ, Suporter Club Oţelul Galaţi, principala candidată la promovare. Pe 15 septembrie, va urma pentru pietreni şi prima deplasare mai grea, la proaspăt retrogradata Ştiinţa Miroslava. De asemenea, pe 13 octombrie, va sosi la Piatra Neamţ Gloria Buzău, o altă pretendentă la promovare, iar pe 17 noiembrie, CSM Ceahlăul se va deplasa la Foresta Suceava, cealaltă formaţie retrogradată din Liga a II-a.

L3 Programul CSM Ceahlăul şi CSM Roman în noul sezon, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCSM Roman are un prim examen dificil pe 22 septembrie, când va juca la Foresta Suceava, iar pe 27 octombrie, se va deplasa la Suporter Club Oţelul Galaţi. Meciurile cu Ştiinţa Miroslava şi Gloria Buzău sunt programate pe 3 noiembrie, acasă şi, respectiv, pe 1 decembrie, tot pe teren propriu. Programul integral al turului Seriei I a Ligii a III-a:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2018/08/l3-s1-program.pdf

(M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentNeamț: avertizare hidrologică cod galben pentru râul Bistrița
Articolul următorMedicina alternativă nu mai este agreată de Colegiul Medicilor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.