Ozana Târgu Neamţ debutează vineri, 23 august, de la ora 18:00, pe stadionul „Cetatea”, în sezonul 2019/2020 al Ligii a III-a, Seria I. Adversara, formaţia CSM Focşani, este una dificilă, care şi-a anunţat intenţia de a promova în Liga a II-a încă de la finalul sezonului trecut.

„Avem un început foarte greu de campionat. Practic, în primele 3 etape de pe teren propriu, întâlnim numai candidate la promovare: CSM Focşani, Aerostar Bacău şi CSM Ceahlăul Piatra Neamţ. Sunt echipe cu bugete superioare şi cu o experienţă mai bună la nivelul Ligii a III-a sau chiar Ligii a II-a, dacă ne referim la Aerostar. Poate fi şi bine, dacă ne gândim că, la început de campionat, este posibil ca şi echipele mai bune ale seriei să nu fie foarte bine rodate”, a declarat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

Oficialul a mai precizat că obiectivul echipei sale este evitarea retrogradării, dar, dacă lucrurile vor decurge cum îşi doresc târgnemţenii, „ar fi bună o clasare în primele 7-8 locuri”. „Pentru noi meciul din prima etapă este foarte important. Este esenţial să debutăm cu dreptul, pentru moralul echipei. Ne dorim să oferim o bucurie şi suporterilor. De 4 ani nu a mai fost fotbal de asemenea nivel la Târgu Neamţ şi sunt convins că fanii vor veni să ne susţină în număr mare. Noi, cu ajutorul primăriei, oferim toate condiţiile necesare. Mai rămâne doar ca jucătorii să-şi facă treaba pe teren”, a mai adăugat Victor-Andrei Isache.

Prima etapă, în care CSM Ceahlăul Piatra Neamţ joacă tot acasă, cu Ştiinţa Miroslava, dar sâmbătă, 24 august, de la ora 18:00, se desfăşoară după următorul program:

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: Adi Ciotîrcă-Ozana Târgu Neamţ)

Articolul precedentDoi pompieri pe podium, în China
Articolul următorDoi copii și trei adulți răniți în două accidente
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.