Ozana Târgu Neamţ, formaţie nou promovată în Liga a III-a, va disputa astăzi, 26 iulie, al treilea meci amical al perioadei de pregătire, adversară fiind o formaţie retrogradată din Liga a II-a, cunoscuta Aerostar Bacău. Partida este programată de la ora 17:00, pe stadionul “Cetatea”.

Întrebat cum s-a derulat pregătirea până în prezent, antrenorul Daniel Zavate a spus “binişor” şi a adăugat că “mai sunt multe lucruri de clarificat, pe toate palierele”.

Până în prezent, Ozana a obţinut două rezultate bune: 0-0 cu Bucovina Rădăuţi, “bronzul” ediţiei trecute în Seria I a Ligii a III-a, pe stadionul “Cetatea” şi, săptămâna aceasta, 1-3 cu Politehnica Iaşi, în deplasare. Următoarele amicale se vor desfăşura după următorul program: 28 iulie – cu Unirea Slobozia, la Târgu Neamţ şi 31 iulie – tot cu Unirea Slobozia, dar la Piatra Neamţ.

Şi CSM Ceahlăul Piatra Neamţ începe programul de partide amicale sâmbătă, 27 iulie, de la ora 11:00, acasă, contra sucevenilor de la Şomuz Fălticeni. Pietrenii au pierdut unul dintre jucătorii definitorii în sezonul trecut, Copoţ-Barb, care îşi va continua cariera la Aerostar Bacău. CSM Ceahlăul mai are programate amicale cu Știința Miroslava (3 august), Bucovina Rădăuți (7 august) şi AFC Odorheiu Secuiesc (10 august). Sigur, nu trebuie omis nici testul oficial de miercuri, 31 iulie, de la Borca, din turul întâi al Cupei României. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Adi Ciotîrcă – Ozana Târgu Neamţ)