pietricica turism

Marian Drăghiceanu, jucător format la FC Ceahlăul Piatra Neamţ, a fost prezentat joi, 28 februarie, între cele 8 achiziţii pentru returul campionatului ale formaţiei de Liga a III-a, Seria a II-a, Rapid Bucureşti. Nemţeanul a ajuns la formaţia bucureşteană sub formă de împrumut de la echipa de Liga I Dunărea Călăraşi.

Marian DRĂGHICEANU (nr. 10), chiar lângă antrenorul principal Daniel PANCU

Născut pe 7 iulie 1999, Marian Drăghiceanu a debutat la vârsta de numai 15 ani şi 10 luni la prima echipa a Ceahlăului, într-un meci cu Oţelul Galaţi, fiind al patrulea cel mai tânăr debutant din Liga I. El a jucat doar 24 de meciuri pentru gruparea pietreană, până când aceasta a intrat în faliment. Drăghiceanu a mai evoluat de 19 ori pentru Dunărea Călăraşi. “Sunt bucuros că am ajuns la Rapid, unde vreau să îmi fac treaba cât mai bine și să mulțumesc prin evoluțiile mele”, a declarat tânărul mijlocaș pentru portalul oficial al echipei bucureştene.

Marian DRĂGHICEANU (la minge), în tricoul echipei din Piatra Neamţ (2016)

Rapid Bucureşti, locul întâi în Seria a II-a a Ligii a III-a, cu 38 de puncte, şi-a prezentat cele 8 achiziţii pentru retur, într-un mod inedit. Noii jucători au venit la conferinţa de presă îmbrăcaţi cu tricouri ale unor jucători de legendă ai Giuleştiului. Marian Drăghiceanu a purtat tricoul lui Ovidiu Sabău. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Rapid Bucureşti)