Sezonul 2020/2021 al Ligii a III-a va demara pe 12 septembrie cu un nou format: 10 serii de 10 echipe. Cel puţin aceasta este decizia Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), aprobată în ședința de marți, 18 august. Termenul limită de înscriere în Liga a III-a este vineri, 21 august, la ora 12:00.

„Primele două clasate din fiecare serie vor disputa un baraj în dublă manșă. (…) Învingătoarele acestor jocuri se vor duela între ele, tur-retur. (…) Cele 5 câștigătoare vor obține dreptul de a evolua în sezonul 2021-2022 al Ligii a II-a. (…) Ultimele două clasate din fiecare serie, împreună cu echipa de pe locul 8 cu cea mai slabă linie de clasament, vor retrograda”, precizează FRF.

Trei echipe din Neamţ au dreptul de a participa la viitorul sezon al Ligii a III-a: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, Ozana Târgu Neamţ şi Bradu Borca. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentPreședintele PNL Roman Laurențiu Leoreanu: „Marcel Ciolacu e Dăncilă în pantaloni. Aruncă România în haos pentru interesul de partid”
Articolul următorPensia socială va fi 800 lei începând din septembrie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.