0:00

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a oficializat luni, 11 mai, încheierea sezonului 2019/2020 în Liga a III-a. Echipele din Neamţ au terminat competiţia pe locurile 3 (CSM Ceahlăul Piatra Neamţ – 33 de puncte) şi 8 (Ozana Târgu Neamţ – 23 de puncte).

L3 FRF a încheiat, administrativ, sezonul 2019/2020, ZCH NEWS - sursa ta de informații
CSM CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ (negru) şi OZANA TÂRGU NEAMŢ (alb) au încheiat sezonul pe locurile 3 şi 8

Campionatul „este înghețat, nici o echipă nu retrogradează”, anunţă FRF. De asemenea, „în Liga a II-a ediția 2020/21 promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte”, precizează oficialii fotbalului românesc.

L3 FRF a încheiat, administrativ, sezonul 2019/2020, ZCH NEWS - sursa ta de informații
AEROSTAR BACĂU (galben) revine în Liga a II-a

Aceasta înseamnă că Aerostar Bacău (S1) şi Universitatea Craiova 1948 (S3) vor promova direct, dar şi că se vor disputa 3 meciuri de baraj (datele nu au fost anunţate): Unirea Slobozia-Mostiştea Ulmu (S2), Progresul Spartac Bucureşti-CSM Slatina (S3) şi Fotbal Comuna Recea-Minaur Baia Mare (S5). Ce propune FRF pentru sezonul viitor al Ligii a III-a puteţi afla de AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentMoldova – vijelii cu rafale de 100 km/h
Articolul următorPROIECT DE LEGE Posibile puteri sporite pentru şefii de instituţii publice implicate în combaterea COVID-19 şi după 15 mai
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.