CSM Ceahlăul Piatra Neamţ joacă astăzi, 31 august, de la ora 18:00, pe terenul formaţiei CSM Focşani, una dintre contra-candidatele la locul întâi în serie. Meciul contează pentru etapa a doua a Ligii a III-a, Seria I.

„Adversarul nostru din etapa a doua este unul care încearcă să joace fotbal și care are în componență jucători cu experiență. Ne așteaptă un duel dificil la Focșani, acolo unde vom evolua și pe un teren foarte bun din câte știu, ceea ce avantajează două echipe care caută să ofere publicului un fotbal cât mai frumos”, a precizat Ștefan Stoica, antrenorul principal al pietrenilor, pentru pagina oficială de Facebook a CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

Starea de spirit în cele două tabere e diferită. CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, chiar dacă cu emoţii, a debutat cu o victorie în campionat (2-1 cu Ştiinţa Miroslava), în timp ce focşănenii au pierdut la Târgu Neamţ (0-1), o deplasare în care se bazau pe toate cele trei puncte. Mai trebuie precizat că CSM Focşani a făcut un meci foarte bun acasă, la jumătatea săptămânii, depăşind Suporter Club Oţelul Galaţi, cu scorul de 3-1 (1-1, 0-1), după prelungiri, în Cupa României.

CSM FOCŞANI-CSM CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ ÎN SEZONUL TRECUT FOTO: G. CRĂCANĂ

În runda a doua, s-au disputat vineri, 30 august, partidele: AFC Botoşani II-Ozana Târgu Neamţ 1-1 (0-1) şi Aerostar Bacău-Şomuz Fălticeni 1-0 (0-0). Astăzi mai sunt programate meciurile: Bucovina Rădăuţi-CSM Bacău, Sporting Lieşti-Huşana Huşi, KSE Târgu Secuiesc-Foresta Suceava, Ştiinţa Miroslava-CSM Paşcani şi Suporter Club Oţelul Galaţi-Universitatea Dunărea de Jos Galaţi. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentZece ore fără apă, pe 2 septembrie, la Roznov, Dumbrava Roşie, Săvineşti şi Zăneşti
Articolul următorL2 PROGRAMUL ETAPEI A V-A
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.