CSM Ceahlăul Piatra Neamţ se va reuni luni, 15 iulie, primul antrenament fiind programat la ora 10:30, la stadionul municipal “Ceahlăul”.

“Sigur vor fi modificări ale lotului, atât la capitolul veniri, cât şi la plecări. Domnul preşedinte Roca s-a ocupat personal, astfel că mai multe informaţii vom putea oferi luni, la reunirea pentru noul sezon. Din câte am fost informat, a fost depusă garanţia de 20.000 de lei, solicitată de FRF echipelor de Liga a III-a, astfel că putem deduce că a fost depusă sau va fi depusă până la termenul limită de 15 iulie şi cererea de înscriere pentru noul sezon”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenorul principal al CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

Şi Ozana Târgu Neamţ, echipă proaspăt promovată în Liga a III-a, se va reuni tot luni, 15 iulie, dar de la ora 17:00, la stadionul “Cetatea” din localitate. “Am stabilit că vom colabora cu Politehnica Iaşi. În prima fază, vom avea de la ei 7 juniori, pentru a vedea la ce nivel se află. O certitudine este Andu Moisi, fost la Bradu Borca, care va veni la reunirea de luni. De asemenea, am căzut la înţelegere şi cu Iacoboaia, un junior, fost la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ. Vor rămâne cam 9-10 dintre jucătorii de anul trecut, dar avem încă multe discuţii cu alţi fotbalişti pe care i-am dori la echipă”, a precizat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

Deşi termenul limită de înscriere este stabilit de FRF pentru luni, 15 iulie, este totuşi de presupus că echipele nemţene vor activa împreună în Seria I, alături de formaţii precum Bucovina Rădăuţi, Oţelul Galaţi, Ştiinţa Miroslava, Foresta Suceava sau CSM Focşani. Turul campionatului va începe pe 24 august şi se va încheia pe 30 noiembrie. Returul se va disputa în intervalul 7 martie-30 mai 2020. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentCăzuți în prăpastie, în drum spre târg
Articolul următorFOTO: Accident cu victime în municipiul Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.