pietricica turism

Viitorul Liteni (Suceava) se va duela cu Ozana Târgu Neamţ sau cu Bradu Borca pentru un loc în Liga a III-a din sezonul viitor. Echipa suceveană a cucerit faza judeţeană a Cupei României, 1-0 în finala disputată luna trecută cu Recolta Fântânele, şi este matematic campioana Sucevei (are 6 puncte avans faţă de FC Pojorâta), înainte de ultima etapă de duminică, 9 iunie. Antrenorul sucevenilor, Demis Maranda, spune că nu ştie nimic despre potenţialii adversari.

“Nu ştim nimic despre potenţialii adversari. Eu apăr, în primul rând, interesele echipei mele. Indiferent de adversar, noi vom duce la capăt meciul de baraj”, a declarat Maranda. El a spus totuşi că ştie că la Borca joacă Onofraş şi Bâlbă şi şi-a amintit şi de antrenorul Ozanei, Daniel Zavate, care “era un fundaş dreapta foarte bun prin anii `90 la Târgu Neamţ”.Viitorul Liteni întruneşte toate condiţiile pentru Liga a III-a. “Echipa noastră a mai evoluat în divizia C. Stadionul este omologat din 2004 pentru Liga a III-a şi avem şi grupele de juniori necesare. Întrucât se tot vorbeşte, întrunim şi condiţiile regulamentare cerute de Federaţia Română de Fotbal: avem certificat de identitate sportivă!”, a mai precizat antrenorul Demis Maranda.

Tehnicianul Viitorului Liteni nu a uitat nici de ospitalitatea tipic bucovineană, astfel că “vă aşteptăm cu drag, vă dăm şi o friptură, dar vă şi batem!”. Cele două jocuri de baraj vor avea loc pe 15 iunie, ora 18:00, în Suceava şi pe 22 iunie, ora 17:30, în Neamţ. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: GAZETA SV)