Compania de retail Kaufland România se alătură inițiativei Fundației „Dăruiește Viață” și donează 250.000 euro pentru noua secție modulară ATI de la Piatra-Neamț. Contribuția importantă din partea Kaufland vine în momentul în care astăzi, 28 ianuarie, fundația „Dăruiește Viață” a dat ordinul de începere a lucrărilor de amenajare a secției în curtea Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Kaufland contribuie cu 250.000 euro pentru noua secție modulară ATI Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

„Inițiativa „Împreună pentru Moldova!” este un îndemn la solidaritate și presupune construcția unui Spital Modular ATI care să redea spitalului județean capacitatea de a trata pacienți în regim de terapie intensivă.  Astfel, SCJU Piatra Neamț va avea posibilitatea de a trata pacienții cu COVID-19 în cele mai bune condiții și de a proteja pacienții cu alte patologii internați deja în spital. Kaufland România se alătură proiectului și sprijină eforturile de construcție pentru noul spital modular. Refacerea în urma unei tragedii nu este ușoară, însă când ai parte de ajutor, ea devine posibilă. Împreună, aducem speranță. Acest proiect oferă o șansă în plus la viață și vine în sprijinul cadrelor medicale din Piatra Neamț, în lupta împotriva COVID-19. Pentru noi, implicarea face diferența și ne dorim să fim întotdeauna prezenți acolo unde este nevoie”, a spus Katharina Scheidereiter, CSR Manager, Kaufland România.

Tot astăzi, 28 ianuarie, în Piatra-Neamț s-a deschis al doilea magazin Kaufland, în zona autogării. La inaugurare, clienții au parte de promoții speciale. Magazinul din Piatra-Neamț se întinde pe o suprafață totală de peste 4.500 metri pătrați, din care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Compania ajunge la o rețea națională de 141 de hipermarketuri.

Kaufland contribuie cu 250.000 euro pentru noua secție modulară ATI Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Despre Kaufland România:

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 141 de magazine în România. Asumarea responsabilității ecologice și sociale este un aspect esențial al politicii corporative Kaufland. Crezul companiei constă în ideea că lumea poate fi un loc mai bun prin implicarea fiecăruia, de aceea, în 2018, Kaufland a dezvoltat platforma „Implicarea face diferența”, sub umbrela căreia sunt comunicate toate acțiunile de responsabilitate socială. Cea mai mare parte a proiectelor CSR ale companiei sunt desfășurate în parteneriat cu asociații nonguvernamentale regionale sau naționale și urmăresc implementarea de programe sociale complexe ce se adresează unor grupuri mari de beneficiari. Pentru mai multe detalii vizitați www.kaufland.ro.

Kaufland angajează persoane cu dizabilități la nivel național. Cei interesați pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro – unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail la [email protected] sau la numărul de telefon 021.9132.

Despre Dăruiește Viață

Asociația Dăruiește Viață a fost fondată în 2012 din dorința de a reforma din temelii sistemul medical românesc, pe toate planurile: al resurselor și al organizării, al evaluării și recompensării performanței, al accesului la informații, al standardului etic și al optimismului că lucrurile se pot schimba. Toate donațiile către asociație se tranformă în investiții în domeniul sănătății. Cel mai vizibil proiect este reconstrucția Spitalului Marie Curie, ce va oferi copiilor din România cu boli grave aceeași îngrijire ca în vestul Europei. Alături de Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, fondatoarele asociației, s-a alăturat inițiativei, ca președinte onorific, Paula Herlo.

C.I.

Articolul precedentInvermectina aprobată într-o țară din Europa ca tratament contra Covid-19
Articolul următorÎn atenția hoților de cablu: tânăr condamnat la 5 ani de închisoare pentru o pagubă de aproape 30.000 de lei