0:00

Echipa juniorilor de elită ai Ceahlăului, antrenată de profesorul Lidi Chertic, a învins cu 2-0, în deplasare, pe FC Voluntari, în campionatul rezervat acestei categorii de vârstă şi se menţine pe locul 3, după disputarea etapei a 14-a.

Golurile pietrenilor au fost marcate de Drăghiceanu (27) şi Mateiciuc (36). Gazdele au forţat egalarea dar portarul Teo Câmpianu, fiul lui Costel Câmpianu – Burebista, a fost într-o zi de graţie, menţinând tabela intactă.

„Sper ca victoria de la Voluntari să dea curaj acestor copii pentru meciul cu Academica Clinceni, de sâmbătă. Vreau să îl remarc pe portarul Câmpianu, care ne-a ajutat substanţial la Voluntari”, a declarat Lidi Chertic.

Reveniţi la Piatra Neamţ juniorii antrenaţi de Lidi Chertic şi Florin Anton se pregătesc pentru ultimul meci din 2015 din seria I a Ligii a II-a, sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 11:00, cu formaţia Academica Clinceni. La Voluntari, echipa pietreană a început jocul în următoarea alcătuire: Câmpianu – Cădere, Olteanu, Mitrofan, Şoimaru – Mateeş, Drăghiceanu, Robert Vasile, Mateiciuc – Lupei şi Nedelcu, iar după pauză au mai jucat Ştefăniţă, Amariei şi Roşu. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentExplozie de la o butelie la Trifeşti! Două victime!
Articolul următorRaluca Blidescu – singura femeie ofiţer avansată de Ziua Naţională
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.