Juniorii (generaţia 2007) de la LPS Piatra Neamţ şi CSM Ceahlăul Piatra Neamţ au disputat duminică, 2 februarie, finala ediţiei 2020 a Cupei Play Bacău. După un meci echilibrat, rezultatul a fost 1-1, LPS Piatra Neamţ câştigând la loviturile de departajare, cu scorul de 3-2.

Juniorii de la LPS Piatra Neamţ şi CSM Ceahlăul, finalişti la Cupa Play Bacău, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPână la finală, LPS Piatra Neamţ a avut un parcurs impecabil în grupă: 4-0 cu Aripile Bacău, 5-0 cu Viitorul Târgu Frumos şi 3-1 cu Juniorul Bârlad. În semifinale, elevii antrenorului Ciprian Iosub au încheiat la egalitate, scor 0-0, cu Bubu Bacău, dar s-au impus la penalty-uri, cu 2-0.

Juniorii de la LPS Piatra Neamţ şi CSM Ceahlăul, finalişti la Cupa Play Bacău, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO evoluţie foarte bună au avut şi juniorii CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, elevi ai antrenorului Daniel Mahu: 12-0 cu Play Bacău, 7-0 cu Inter Iaşi şi 4-1 cu Drips Botoşani, iar în semifinale 4-2 cu Atletic Club Bârlad.

Juniorii de la LPS Piatra Neamţ şi CSM Ceahlăul, finalişti la Cupa Play Bacău, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa aceeaşi categorie de vârstă a participat şi o formaţie a CSM Roman, dar cu rezultate ceva mai discrete: 0-4 cu Minerul Bălan, 1-6 cu Atletic Club Bârlad şi 2-2 cu Viva Activ Buhuşi. Romaşcanii au obţinut finalmente locul 13, după 13-0 cu Play Bacău şi 6-2 cu LPS Iaşi. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Cupa Play)

Articolul precedentLa un pas de tragedie: Două fete găsite inconștiente, în casă
Articolul următorȘase licee vor pierde câte o clasă de a IX-a din toamnă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.