0:00

Juniorii D ai Ceahlăului au ratat calificarea, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Echipa juniorilor D a Ceahlăului, antrenată de profesorul Gabriel Rădulescu, a ratat calificarea în faza semifinală a Campionatului Național. Tinerii fotbaliști au debutat cu vctorie la Faza Zonală a Campionatului Național, după ce au învins cu 4-2 pe Oțelul Galați, în prima zi a turneului care s-a disputat pe Stadionul ”Municipal” Piatra Neamț. Elevii profesorului Gabriel Rădulescu au întâlnit marți după-amiază Vasluiul, în derby-ul grupei.

După ce au condus cu 4-1, vasluienii au reușit să întoarcă soarta jocului în câteva minute, reușind să egaleze, scor: 4-4. Au urmat loviturile de penalitate, în urma cărora, Vasluiul a ieșit victorioasă și a primit, conform regulamentului, două puncte pentru această victorie, în timp ce pietrenii s-au ales numai cu un punct. Acest punct avea să fie decisiv. Miercuri, pietrenii au învins la scor echipa din Suceava, dar Vasluiul a câștigat și ea contra Galațiului, calificându-se la turneul semifinal.

”Nici n-am dormit în noaptea care a urmat înfrângerii împotriva Vasluiului, după ce am condus cu 4-1. Nu trebuie să facem o tragedie din asta, pentru că suntem prezenți în toate fazele superioare ale campionatului cu toate categoriile de juniori și asta este o performanță pentru tinerii noștri fotbaliști. Pentru profesorul Gabriel Rădulescu urmează meciurile din faza finală a Cupei Hagi Danone, de unde sper să se întoarcă cu rezultate frumoase”, a declarat Toader Șteț, coordonatorul Centrului de Copii și Juniori al Ceahlăului. (C. SOROCEANU)

Articolul precedentPerformanţe ale handbaliştilor junior III
Articolul următorBelodedici prezent la Piatra Neamţ