Campioana judeţului Neamţ se va duela cu cele ale judeţelor Iaşi şi Suceava pentru un loc în Liga a III-a în sezonul 2020/2021. Tragerea la sorţi a minigrupelor de baraj a avut loc vineri, 19 iunie, la sediul Federaţiei Române de Fotbal (FRF). Cealaltă minigrupă din Regiunea de Nord-Est cuprinde campioanele din Bacău, Vaslui şi Botoşani. Suceava a încheiat competiţia încă din aprilie, participanta la baraj fiind Siretul Dolhasca, în timp ce în Neamţ şi Iaşi campioana trebuie stabilită până pe 27 iulie.

„Conform Hotărârii Comitetului de Urgenţă din 11 mai 2020, promovează din Liga a IV-a în Liga a III-a, campionatul ediţiei 2020/2021, 14 echipe câştigătoare ale mini-grupelor de baraj în 3 dintre cele 42 de campioane judeţene declarate de AJF/AMFB. Conform aceleiaşi hotărâri, fiecare echipă va disputa un singur joc împotriva fiecăreia dintre celelalte două echipe din mini-grupă. Ordinea extragerii va da fiecărei echipe numărul de ordine pe care îl va avea în tabela Berger de 4, care va fi folosită pentru configurarea programului de desfăşurare a meciurilor din fiecare mini-grupă”, precizează FRF.

Câştigătoarea fiecărei mini-grupe de baraj va primi dreptul de a evolua în ediţia 2020/2021 a Ligii a III-a. „Dacă o echipă situată pe locul 1 într-o mini-grupă din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a nu se înscrie în competiție, nu îndeplinește condițiile de participare sau se retrage înainte de începerea competiției Liga a III-a sezonul 2020/2021, locul vacant astfel apărut va fi completat cu echipa situată pe locul 2 în mini-grupa respectivă. Prin excepție de la prevederile art. 18 alin 1 lit. a din ROAF, locurile vacante în Liga a III-a (maximum 7 locuri) vor fi completate cu cel mai bine clasate echipe de pe locul 2 în mini-grupele din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a”, potrivit aceleaşi surse. Alte precizări-AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentPrimăria Piatra Neamț începe distribuirea pachetelor cu produse de igienă
Articolul următorO fată de 13 ani a fost șantajată să se prostitueze, percheziții la Roznov
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.