reclama autocenter

ppdd 01

– opinia aparţine secretarului general al formaţiunii politice, Liviu Neagu

La finele săptămânii trecute, liderii Partidului Poporului Dan Diaconescu, în frunte cu președinta Simona Man s-au aflat la Piatra Neamț. Scopul întâlnirii, la care au luat parte câteva zeci de membri de partid din întregul județ, l-a constituit evaluarea activității organizației județene Neamț a PP-DD, precum și trasarea unor coordonate pentru perioada următoare. De la întâlnire a absentat – motivat – deputatul nemțean Constantin Moisii, despre activitatea căruia președinta partidului are numai cuvinte de laudă. „Știu că domnul Moisii este unul dintre cei mai activi membri ai grupului parlamentar al PP-DD. Cu siguranță și-ar fi dorit să fie prezent aici, alături de noi, însă nu a avut această posibilitate”, a spus Simona Man.

Cu acest prilej, secretarul general al partidului, Liviu Neagu, a opinat că organizația județeană Neamț a PP-DD se prezintă cel mai bine din țară. „Chiar discutam cu președintele Ciprian Șerban despre evaluarea organizației din județul dv. Din punctul meu de vedere, organizația PP-DD Neamț este cea mai evaluată din țară. Colegiul din care a făcut parte întreaga zonă a Văii Muntelui și orașul Bicaz a obținut un scor foarte bun la ultimele alegeri. Oamenii au văzut că noi suntem alternativa. Deși, la început, unele lucruri nu au mers foarte bine la nivelul organizației județene Neamț, în cele din urmă am reușit să le reglăm și să dăm consistență partidului. Am în Neamț foarte mulți prieteni care m-au ajutat în campanie, la Pipirig, Borca, Ceahlău, Grințieș, Vânători și Bălțătești. Vreau cu acest prilej să le mulțumesc și să-i asigur că munca lor se regăsește în procentele partidului și în mandatele pe care le avem în Parlament. Din punctul meu de vedere, județul Neamț reprezintă nucleul PP-DD”, a spus secretarul general al PP-DD.

„Diaconescu președinte”

„Dv. sunteți cei cu care am obținut un scor foarte bun la alegerile locale”, a spus președintele Simona Man, care a continuat: „Sunteți una dintre organizațiile foarte bine închegate și care arată foarte bine. Pentru acest lucru, țin să mulțumesc și fostului președinte al filialei județene Neamț a PP-DD, a fost un om care și-a făcut foarte bine treaba. Nu trebuie să uităm de unde am plecat, la fel cum nu trebuie să uităm să le mulțumim celor care au fost alături de noi. Din păcate pentru noi, la alegerile parlamentare am avut un mic hop, aici, la Neamț, iar rezultatele nu au fost chiar așa cum ne-am dorit. Mă bucur să văd aceeași oameni buni și frumoși cu care vom intra într-o nouă etapă, cea a alegerilor europarlamentare. Sunt convinsă că dv. sunteți oamenii pe care ne vom putea baza. Vom face o adevărată echipă și vom da un semnal de unitate, un semnal puternic, demonstrând că organizația județeană Neamț este puternică și are potențial. Din punctul meu de vedere, PP-DD Neamț promite mult, și sunt convinsă că rezultatele la europarlamentare vor fi cât se poate de bune. Țelul final al partidului nostru stă în însuși sloganul său – Dan Diaconescu președinte. Aceasta este următoarea mare bătălie pe care trebuie să o dăm”, a mai precizat liderul PP-DD.

 ppdd 02

ppdd 03

ppdd 04

Alex SÎRBU

Articolul precedentPreoții nemțeni iau lecții de „fundraising”
Articolul următor10 ani în Liga Naţională