0:00

De astăzi, 22 ianuarie, magistrații de la Judecătoria Bicaz au început protestele pe termen nelimitat, prin suspendarea activității zilnic între orele 13-16 și purtarea unei banderole albe. Judecătorii se alătură nemulțumirii personalului auxiliar din instanțe față de proiectul care prevede eliminarea pensiilor de serviciu.

Vă prezentăm integral comunicatul Judecătoriei Bicaz:

judecatorie bicaz protest
Articolul precedentFOTO: Atenție șoferi! Groapă pe bulevardul Traian
Articolul următorDestin: a căzut pe gheață și a murit încercând să se salveze

3 COMENTARII

  1. Nu vă este rușine Vă trebui pensii speciale voi care purtați amărâți pe drumuri și îi jecmănit de bănuți truditi și aveți și salarii colosale în comparație cu cei ce muncesc cu adevărat .Dacă nu vă convine la privat măi nemernicilor ca să vedeți cum se câștigă cinstit un ban….Nu vă convine aut toți că tot împărțiți numa nedrepte in loc de dreptate.Fără voi societatea noastră ar fi mai bună!

  2. Nu sânteti obligați să mimati munca acolo plecați la muncă la privat dacă nu vă convine nu sânteti bătuți în cuie și nu sânteti cun nimic mai speciali ca restul populației. Aut cu voi urgent dacă nu vă e bine.

  3. Pentru ce pensii de serviciu? Aveți pensii contributive destul de mari.Eu am muncit ani de zile în mag.fară căldură și mi-au făcut pensie de 704lei. Toți vor banii mulți fără să se gândească la cei cu pensii minime.

Comentariile sunt închise.