reclama autocenter

IMG_0377

Meciul dintre Unic Piatra Neamț și CSMU Craiova a fost amânat de FRV pe data de 13 februarie 2014. Câteva dintre jucătoarele Unicului, Andreea Marin Iliescu, Liliana Curcă, Andreea Munteanu, Mihaela Albu, Ana Maria Hambele și Ramona Elisei au fost externate miercuri, la prânz, din Spitalul Județean de Urgență Neamț, secția de boli infecțioase. Cele șase jucătoare, împreună cu Vasile Ouatu, au fost diagnosticate cu enterocolită acută, după o deplasare la Iași, din week-end-ul trecut.

Trebuie menționat că nu toate jucătoarele au acuzat stare de greață, diaree și frisoane. Angelica Chivorchian, Andreea Niculcea, Lorena Ciocean și Ana Otasevic, alături de antrenorii Mihaela Voivod și Ionuț Harbuz, nu s-au internat în spital, după revenirea din deplasare, unde au servit masa la un restaurant.

FRV a acceptat memoriul formației nemțene și a amânat pentru a doua oară partida programată în cadrul etapei a 15-a din Divizia feminină A1. Inițial, partida trebuia să se joace în Sala Polivalentă din Piatra Neamț, pe data de 29 ianuarie, însă din cazua ninsorilor abundente din sudul țării, echipa craioveană nu s-a putut deplasa la Piatra Neamț.

Prima amânare a fost pentru miercuri 5 februarie. Astfel, Vasile Ouatu, directorul Unicului, cel care declarase inițial că voleibalistele sale ”parcă erau speriate de bombe” în meciul pierdut cu 0-3, cu Penicilina Iași, a aflat oficial de la medicii Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț că una e să trăiești această sperietură și alta e să fii bolnav de enterocolită acută, simptomele fiind total diferite. (C.S.)

Articolul precedentVelici, ”câine” cu acte în regulă
Articolul următorUnic vrea să amâne meciul cu Știinţa Bacău