0:00

Filiala Neamț a Partidului Dreptății Sociale are, după o perioadă lungă de interimat, un președinte ales. Recent, potrivit celor declarate de Jănel Iosub, cele 52 de organizații județene și-au trimis 116 delegați pentru alegerea președintelui de filială. A candidat pentru funcția de președinte chiar Iosub și a fost ales în unanimitate. El a avut ca principală realizare faptul că la alegerile europarlamentare a obținut cel mai bun scor din țară și faptul că a preluat partidul într-un moment delicat, reușind să-l mențină în viață pe plan local.

În privința alegerilor prezidențiale, el a declarat că ”am primit de la București indicația de a sprijini alianța PSD- UNPR- PC, am făcut demersuri pentru o discuție cu președintele Arsene dar nu am primit nici un răspuns. Probabil că îl vom primi până la alegeri sau după… În orice caz, noi suntem un partid mic, dar suntem de stânga, nu suntem extremiști, încercăm să facem ceva pentru omul necăjit. Ca să revin la alegeri, așa cum suntem noi de mici, tot putem contribui cu vreo mie de voturi la scorul domnului Ponta, dar probabil că se consideră că deocamdată nu este nevoie de acest lucru. Vom vedea.”

Jănel Iosub este angajat la societatea Urban SA Piatra Neamț, a fost protagonistul unui conflict de lungă durată cu Serviciul de Ambulanță Neamț, a scris două cărți și în ultima perioadă s-a făcut remarcat, fără voia sa, printr-un incident destul de ciudat. Cu câteva luni în urmă și-a găsit mașina vandalizată în fața blocului, cu geamurile sparte și cauciucurile găurite (foto). Până în acest moment nu se știe cine este autorul. (Z.C.H.)

Articolul precedentMembrii comisiilor secțiilor de votare sunt așteptați să-și ridice banii
Articolul următorMiercuri, la Central Plaza Constantin Tomşa lansează “ Un dicţionar al literaturii din judeţul Neamţ”

1 COMENTARIU

  1. Lasati ca PSD un partid de stanga va lua voturi de la PRM=ul local condus de Stejarel Nistor omul pus de PINALTI pe acea functie!! Pacat ca nu avem si UDMR la Neamt, fiinca Arsene se putea baza si pe extremistii acestui partid!! Frumos ghiveciul politic din judetul nostru!!

Comentariile sunt închise.