0:00

Jandarmeria Neamț caută comandanți, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiInspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ scoate la concurs 9 posturi, la detaşamentele din Piatra Neamţ, Bicaz şi Roman.

Se organizează concurs ”pentru funcţia de comandant grupă I la Grupa a IV-a jandarmi ordine publică din Detaşamentul 1 Jandarmi Mobil Piatra Neamţ, comandant pluton I la Plutonul de jandarmi Bicaz din cadrul Detaşamentul 3 Jandarmi Bicaz, comandant pluton I la Plutonul 1 jandarmi Roman din Detaşamentul 4 jandarmi Roman”, precum și pentru 6 subofiţeri la Detaşamentul 1 Jandarmi Mobil Piatra Neamţ. ”Mutarea pe posturile vacante enumerate mai sus se va efectua în interesul serviciului, în conformitate cu prevederile procedurii schimbării din funcţie şi a mutării cadrului militar, din Ordinul nr. 177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile militare ale Ministerului Afacerilor Interne. Ofiţerii şi subofiţerii, care îndeplinesc condiţiile legale pentru ocuparea posturilor menţionate mai sus, vor trimite prin poşta electronică, până la data de 10.03.2017, ora 16, rapoartele prin care îşi exprimă acordul privind mutarea în interesul serviciului la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ, pe unul din posturile prezentate mai sus, cu menţiunea că îndeplinesc condiţiile legale”, se arată în comunicatul emis de IJJ Neamţ.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, telefon 0233 230 391, interior 24407 şi 24535. După preluarea dosarelor, se va stabili şi data concursului. (G.B.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În statul de organizare al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ sunt vacante următoarele posturi:

 

– comandant grupă I la  Grupa a 4-a jandarmi ordine publică din Detaşamentul 1 Jandarmi Mobil (localitatea Piatra Neamţ).

 

– comandant pluton I la Plutonul de jandarmi Bicaz din cadrul Detaşamentul 3 Jandarmi Bicaz. (localitatea Bicaz).

 

– comandant pluton I la  Plutonul 1 jandarmi Roman din Detaşamentul 4 jandarmi Roman. (localitatea Roman).

 

– 6 (şase) posturi vacante de subofiţer operativ principal la Detaşamentul 1 Jandarmi Mobil Piatra Neamţ (localitatea Piatra Neamţ).

Articolul precedentOlimpiade contestate de elevi
Articolul următorÎn pragul comei alcoolice la 13 ani
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.