Un tânăr de 24 de ani, din Bicaz, a fost încătușat 24 de ore și ar putea fi arestat preventiv, după ce a fost pus sub acuzare pentru furt. Fapta a avut loc pe 9 iulie, când o pietreancă de 56 de ani a reclamat faptul că din locuință i-a dispărut o sumă mare de bani.

Jaf de 16.000 lei: autorul a fost reținut, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 9 iulie a.c., în intervalul orar 4:30-9:00, persoane necunoscute, profitând de faptul că uşa imobilului nu era asigurată, ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate, iar dintr-un dulap i-ar fi sustras suma de 16.000 de lei”, conform Poliției Neamț.

Jaf de 16.000 lei: autorul a fost reținut, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAnchetatorii au identificat făptașul la circa o săptămână de la jaf. Pe 18 iulie tânărul de 24 de ani a fost găsit la Pângărați de un echipaj al Serviciului Rutier Neamţ. După audieri a fost reținut fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. (G.S.; FOTO: imagini generice)

Articolul precedentAvertizare de ploi și vijelii în trei județe din regiunea Nord-Est
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „Protejăm victimele violenței domestice”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.