0:00

Un bărbat a dat  lovitura și a furat  din casa unui vecin cam tot ce i-a căzut în mână, bani, bijuterii dar și un saxofon, paguba cifrându-se la circa 125.000 lei. Fapta a fost reclamată  oamenilor legii pe 22 septembrie, când anchetatorii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați, de o femeie în vârstă de 58 ani, care a reclamat că persoane necunoscute au intrat în casa fiului ei au sustras mai multe bunuri.

Jaf de 125.000 la Văleni, cu saxofon și pantofi uzați, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 22:30, persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil din localitatea Văleni, iar prin forțarea unei ferestre ar fi pătruns în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras o sumă de bani, mai multe bijuterii, un ceas, un telefon mobil, un saxofon și alte bunuri, cauzând un prejudiciu reclamat de 125.000 lei”, anunță Poliția Neamț.

Pe 25 septembrie anchetatorii împreună cu „mascații” de la SAS au descins la casa unui bărbat de 48 de ani, din Văleni, iar la percheziție au fost găsite parte din  bunurile furate cu câteva zile înainte. Aproximativ 70% din prejudiciul produs a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate. În urma administrării materialului probator, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru furt calificat. FOTO Poliția Neamț

(G.S.)

 

Articolul precedentMara Calista, deputat PNL: „Luăm măsuri pentru a stopa consumul de droguri!”
Articolul următorSUPERLIGA Poli Iași a câștigat la Voluntari, FC Botoșani a făcut egal pe teren propriu
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.