Izotec, renumita companie producătoare de tâmplărie din PVC, a redeschis showroom-ul situat în municipiul Piatra Neamț, pe strada Petru Rareș.

Inaugurarea noului showroom, reamenajat într-un stil inedit, ce îmbină cele mai noi produse fabricate de Izotec cu brandul companiei și soluțiile arhitecturale, a avut loc pe 9 mai 2018. Alături de Ciprian Chelariu, managerul companiei, au participat colaboratorii locali care au realizat lucrările de reamenajare, partenerii Izotec și colegii.

Redeschiderea showroom-ului are o dublă semnificație, tocmai pentru că reflectă, cu date concrete, evoluția ascendentă a companiei: se împlinesc 10 ani de când, în premieră pentru România, în industria de profil, Izotec a obținut certificarea marcajului CE din partea institutului Rosenheim – Germania, iar recent a apărut primul manual de montaj, la care compania și-a adus din plin contribuția.

Managerul Ciprian Chelariu: ”Redeschiderea showroom-ului este un pas important pentru compania noastră. Magazinul nostru de suflet oferă clienților interesați de un raport corect preț-calitate noile produse și noile soluții pentru uși și ferestre, realizate cu tehnologie inovativă, în care am investit masiv în ultimii ani. Este magazinul nostru de suflet, avem 14 ani de experiență în domeniu și aici am vândut primele noastre ferestre. Vreau să mulțumesc celor implicați, colaboratorilor care au participat la realizarea acestei bijuterii, colegilor și partenerilor noștri!

Izotec redeschide cel mai modern showroom de tâmplărie, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Ciprian Chelariu – Manager general

Ne mândrim cu faptul că suntem una din firmele care a dat trendul industriei producătoare de tâmplărie din România. Argumentul nostru principal ține de faptul că suntem prima firmă producătoare din țară care, acum 10 ani, am obținut certificarea pentru marcaj CE de către renumitul institut Rosenheim din Germania. Aceasta înseamnă că avem posibilitatea de a comercializa produsele noastre în piețele europene, nu doar în România. Înseamnă că, anual, o echipă din Germania vine și face controlul producției în fabrică, de la micile șuruburi și până la verificarea furnizorilor noștri dacă au certificările pe produsele livrate.

În al doilea rând, Izotec este compania care a sprijinit realizarea primului ghid de montaj profesionist, primul manual tehnic apărut în România, în limba română. Ne mândrim cu faptul că Izotec a contribuit, și în acest mod, la apariția acestui manual, extrem de important pentru branșa noastră, pentru că 50% din calitatea unei ferestre reprezintă montajul ei. Suntem onorați să fim alături de multinaționalele din Europa care și-au lăsat amprenta puternic – menționăm aici partenerul nostru Profine Group – și ne bucurăm să fim pe prima pagină a acestui manual; suntem doar doi producători români certificați care s-au implicat în apariția manualului.

Ne dorim să fim în continuare primii care dau tonul în această branșă. Tocmai de aceea invităm clienții la showroom-ul nostru, unde avem expuse cele mai noi, sigure și de viitor soluții pentru ferestre și uși. Avem o campanie pe care o derulăm până pe 26 mai, clienții care încheie contracte până atunci bucurându-se de surprizele pregătite de compania noastră”.

Criteriile performanței:

– peste 8 milioane de euro investiții până în anul 2018

– peste 2 milioane de euro investiții în anul 2017

– peste 20 milioane de euro cifra de afaceri în ultimii trei ani

Izotec redeschide cel mai modern showroom de tâmplărie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNe dorim ca, prin investițiile noastre în tehnologie, prin modul cum ne comportăm noi în piață, să dăm mai multă valoare produselor românești pe care le vindem pe piețele din Europa și nu numai.

Izotec a făcut mari investiții în tehnologie, în inovații, pentru a aduce în piață produse care să asigure confort și siguranță în utilizare.

Suntem unul din producătorii importanți în România, de-a lungul timpului am trasat repere în branșa noastră și continuăm să ne menținem în topul regiunii.

Ferestrele viitorului – ferestrele 3D sunt acum disponibile pe piața noastră și clienții pot afla detalii despre siguranța produselor la showroom-ul nostru din strada Petru Rareș, municipiul Piatra Neamț!

Articolul precedentCeremonial militar și religios la Roman
Articolul următor11 mai – Ziua Porților deschise la Colegiul Naţional „Petru Rareș”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.