0:00

Un cetăţean italian, dat în urmărire internaţională, a fost prins de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Neamţ – Compartimentul Urmăriri, în comuna Mărgineni.

Italian căutat pentru furt şi tâlhărie, prins la Mărgineni, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Pe numele bărbatului, în vârstă de 38 de ani, fusese emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unor infracţiuni contra persoanei pe teritoriul statului italian. Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii nemțeni au beneficiat de schimbul de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R.”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Italianul este principalul suspect în comiterea unor infracţiuni de furt şi tâlhărie. El a fost  prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore. Până la predarea către autorităţile din Italia, bărbatul a fost încarcerat în Arestul Poliţiei Bacău. (C.M.)

Articolul precedentDSVSA Neamţ: Măsuri stricte din cauza pestei porcine africane! Nu se transmite la om!
Articolul următorTrei tineri răniţi într-un accident la Girov
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.