0:00

ISUJ Bacău recrutează salvatori pentru admiterea la Școala de subofițeri de pompieri și protecție civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești a dat startul înscrierilor pentru admitere.

În această sesiune, instituția scoate la concurs 275 de locuri pentru Subofițer de pompier și protecție civilă și 25 de locuri pentru Maistru militar auto. Cei interesați se pot înscrie până vineri, 18 martie.

Procesul de admitere cuprinde mai multe etape:

  • Constituirea dosarului de recrutare – candidații vor depune toate documentele solicitate până la data de 27 martie 2022;
  • Evaluarea psihologică – aceasta se va susține până la data de 22 martie, cel târziu, conform planificării realizate de către persoanele responsabile;
  • Proba de evaluare a performanței fizice – se va derula în perioada 31 martie-6 aprilie;
  • Evaluarea cunoștințelor – această probă va avea loc în data de 9 aprilie 2022;
  • Examinarea medicală a candidaților rămași în concurs – se realizează în perioada 18 aprilie – 20 mai 2022.

Cererea-tip de înscriere se trimite în format online, în perioada 07 – 18 martie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică la adresa [email protected] .

Detalii despre procedura de admitere găsiți pe: www.isubacau.ro; www.scoaladepompieri.ro

Vă recomandăm să parcurgeți cu atenție anunțul concursului, iar în cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare despre admiterea în cadrul armei pompierilor, le puteți găsi la Serviciul Resurse Umane din cadrul ISUJ Bacău, la următoarele date de contact: 0234550000 sau la numerele de interior: 27116; 27117; 27010.

Articolul precedentFOTO. Casă de vânzare în Crăcăoani
Articolul următorL1 PLAY OUT FC Botoşani a debutat în forţă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.